Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Cipher10101

Uzman
Yer
Antartika
Daha önce bu bilgisayarda WinUtil'i, hizmetleri ve debloat'ı kurcaladığım var, ondan kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Aynı zamanda Win+V de çalışmıyor. Bu sorunları nasıl çözebilirim?

1783193458461.webp

Çözüm
Win+r yapıp "netplwiz" yazıp çıkan şeyi atabilir misiniz bunu yaptıktan sonra CMD'yi yönetici olarak çalıştırıp "net user" yazıp atabilir misiniz?

Gpedit Windows 10 da işe yarıyordu sadece dediğimi yapmanız daha faydalı olabilir.

Sadede benim kullanıcı adım yazıyor ben sorunun bundan kaynaklı olduğunu düşünmüyorum.

WinUtildeki ShutUp10++ uygulamasından Actions' menüsüne tıklayıp "Undo all changes" yaparak sorunu çözdüm her ikisi içinde.
Yakın zamanda kaçak oyun vs indirdiniz mi ya da tek siz mi kullanıcısınız bilgisayarda.
İndirdim fakat bununla alakalı olduğunu hiç düşünmüyorum.

Bu hatayı çözmek için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:

1. Yerel Grup İlkesi Düzenleyicisini Kontrol Etme:
- Başlat menüsüne sağ tıklayın ve Çalıştırı seçin.
- Açılan kutuya gpedit.msc yazıp Enter tuşuna basın.
- Navigasyon panelinden Bilgisayar Yapılandırması > Yönetim Şablonları > > Kullanıcı Profilleri kısmına gidin.
- "Telefon bağlantısı" ile ilgili ayarları kontrol edin ve gereksiz bir yasaklama varsa bunu devre dışı bırakın.

2. Kayıt Defteri Ayarlarını Kontrol Etme:
- Başlat menüsüne sağ tıklayın ve Çalıştırı seçin.
- Açılan kutuya regedit yazıp Enter tuşuna basın.
- HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Policies\Microsoft\Windows\System yoluna gidin.
- "EnableSecureUI" veya "PhoneConnectionPolicy" gibi kayıt anahtarlarını kontrol edin.
- Gereksiz bir ayar varsa bunu silin veya değeri değiştirin.

3. Güvenlik Yazılımlarını Kontrol Etme:
- Kullandığınız güvenlik yazılımını (antivirüs veya güvenlik duvarı) kontrol edin.
- Bu yazılımlar bazen bazı özellikleri kısıtlayabilir; gerektiğinde devre dışı bırakmayı ya da ayarlarını düzenlemeyi deneyin.

4. Kullanıcı Hesabı Kontrolü:
- Yönetici hesabıyla oturum açtığınızdan emin olun.
- Standart bir kullanıcı hesabıyla bu tür ayarlara erişim kısıtlanmış olabilir.

5. Sistemi Güncelleme:
- Windows güncellemelerini kontrol edin. Güncel olmamak bazı özelliklerin çalışmamasına neden olabilir.
- Ayarlar > Güncelleme ve Güvenlik kısmından güncellemeleri kontrol edin ve yükleyin.

Bu adımları izledikten sonra sorununuz çözülmezse, ek bilgi almak için sisteminizin yapılandırması ve hangi Windows sürümünü kullandığınızı belirtmenizi öneririm.
Bunu buldum deneyeceğim umarım işe yarar.

Win+r yapıp "netplwiz" yazıp çıkan şeyi atabilir misiniz bunu yaptıktan sonra CMD'yi yönetici olarak çalıştırıp "net user" yazıp atabilir misiniz?

Gpedit Windows 10 da işe yarıyordu sadece dediğimi yapmanız daha faydalı olabilir.

Sadede benim kullanıcı adım yazıyor ben sorunun bundan kaynaklı olduğunu düşünmüyorum.

WinUtildeki ShutUp10++ uygulamasından Actions' menüsüne tıklayıp "Undo all changes" yaparak sorunu çözdüm her ikisi içinde.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm