Cipher10101
Uzman
Daha önce bu bilgisayarda WinUtil'i, hizmetleri ve debloat'ı kurcaladığım var, ondan kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Aynı zamanda Win+V de çalışmıyor. Bu sorunları nasıl çözebilirim?
Daha önce bu bilgisayarda Winutil'i, hizmetleri ve Debloat'ı kurcaladığım var, ondan kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Aynı zamanda Win+v de çalışmıyor. Bu sorunları nasıl çözebilirim?
Eki Görüntüle 263168
İndirdim fakat bununla alakalı olduğunu hiç düşünmüyorum.Yakın zamanda kaçak oyun vs indirdiniz mi ya da tek siz mi kullanıcısınız bilgisayarda.
Bunu buldum deneyeceğim umarım işe yarar.Bu hatayı çözmek için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:
1. Yerel Grup İlkesi Düzenleyicisini Kontrol Etme:
-Başlatmenüsüne sağ tıklayın veÇalıştırı seçin.
- Açılan kutuyagpedit.mscyazıpEntertuşuna basın.
- Navigasyon panelindenBilgisayar Yapılandırması>Yönetim Şablonları>Ağ>Kullanıcı Profillerikısmına gidin.
- "Telefon bağlantısı" ile ilgili ayarları kontrol edin ve gereksiz bir yasaklama varsa bunu devre dışı bırakın.
2. Kayıt Defteri Ayarlarını Kontrol Etme:
-Başlatmenüsüne sağ tıklayın veÇalıştırı seçin.
- Açılan kutuyaregedityazıpEntertuşuna basın.
-HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Policies\Microsoft\Windows\Systemyoluna gidin.
- "EnableSecureUI" veya "PhoneConnectionPolicy" gibi kayıt anahtarlarını kontrol edin.
- Gereksiz bir ayar varsa bunu silin veya değeri değiştirin.
3. Güvenlik Yazılımlarını Kontrol Etme:
- Kullandığınız güvenlik yazılımını (antivirüs veya güvenlik duvarı) kontrol edin.
- Bu yazılımlar bazen bazı özellikleri kısıtlayabilir; gerektiğinde devre dışı bırakmayı ya da ayarlarını düzenlemeyi deneyin.
4. Kullanıcı Hesabı Kontrolü:
- Yönetici hesabıyla oturum açtığınızdan emin olun.
- Standart bir kullanıcı hesabıyla bu tür ayarlara erişim kısıtlanmış olabilir.
5. Sistemi Güncelleme:
- Windows güncellemelerini kontrol edin. Güncel olmamak bazı özelliklerin çalışmamasına neden olabilir.
-Ayarlar>Güncelleme ve Güvenlikkısmından güncellemeleri kontrol edin ve yükleyin.
Bu adımları izledikten sonra sorununuz çözülmezse, ek bilgi almak için sisteminizin yapılandırması ve hangi Windows sürümünü kullandığınızı belirtmenizi öneririm.
İndirdim fakat bununla alakalı olduğunu hiç düşünmüyorum.
Bunu buldum deneyeceğim umarım işe yarar.
İndirdim fakat bununla alakalı olduğunu hiç düşünmüyorum.
Bunu buldum deneyeceğim umarım işe yarar.