Detaylar
Kim cevapladı?@Devrimci Kedi cihazlar Samsung. Konu sahibiyle denedik, bana bir ses gelmedi.
Devrimci Kedi
Üstün
- Makaleler
- 1
Modelden modele değişiyor demek ki hocam.@Devrimci Kedi cihazlar Samsung. Konu sahibiyle denedik, bana bir ses gelmedi.
6698 sayılı kişisel verilerin korunması kanunu (KVKK) kapsamında, telefon görüşmelerini kayıt altına almak için karşı tarafın açık rızasını almak gerekiyor. İşte bu tür görüşmelerde kullanabileceğiniz örnek bir rıza metni:
Görüşmenin başında:
Merhaba [karşı tarafın adı]. Öncelikle sizi bilgilendirmek isterim ki, bu görüşmeyi kayıt altına almayı planlıyorum. 6698 sayılı kişisel verilerin korunması kanunu kapsamında, görüşmemizin kayıt altına alınabilmesi için sizin açık rızanıza ihtiyaç duyuyorum. Bu kayıt, görüşme içeriğinin daha sonra referans alınabilmesi amacıyla yapılacaktır.
Görüşmenin başında:
Merhaba [karşı tarafın adı]. Öncelikle sizi bilgilendirmek isterim ki, bu görüşmeyi kayıt altına almayı planlıyorum. 6698 sayılı kişisel verilerin korunması kanunu kapsamında, görüşmemizin kayıt altına alınabilmesi için sizin açık rızanıza ihtiyaç duyuyorum. Bu kayıt, görüşme içeriğinin daha sonra referans alınabilmesi amacıyla yapılacaktır.
Sucu ispatlamak icin kayit altina almayi planliyorsun ama kvkk kapsaminda sucludan izin istiyorsun. Mukemmel plan. Tabi ki kardesim ne demek, kaydedebilirsin, hatta kayit falan ugrasmayalim hic, sen itiraf icin bir dilekce hazirla ben ugrar imzalarim bir ara.
Cengix
Uzman
Arkadaşlar, Samsung A54 cihazimda csc'yi İsrail (ILO) olarak değiştirdim. 5G'yi aktif etmek icin yapmıştım aslında. Telefon gorusmesi yaparken cagri kaydetme özelliginin geldigini gordum. Bu yasal midir? Kaydetmeyi denedim, calisiyor.
Eki Görüntüle 58893
Babam ve bende de a54 5g var. Lg g3 kullandığı sıralar uygulama ile kayıt ediyordu, geçen a54 için de uygulama istedi ama şimdi ki uygulamalara pek güvenemedim.
Nasıl yaptığını ve sadece senin sesin mi kayıt ediliyor, yoksa ikinizin de mi? Cevaplarsan sevinirim.
- Makaleler
- 7
@Cengix Samfw tool adında bir bilgisayar uygulaması var. Oradan yaptım. @Heribert Yavuz 'un yaptigi rehbere baktim.
www.technopat.net
Programın icinde ADB bolumunden MTP bolumune taşınmış, baska bir degisiklik yok.
Rehber: Samsung cihazlarda csc nasıl değiştirilir?
Bu konumda nasıl csc değişikliği ile 5G özelliğimizi aktif edebileceğinizi anlatıyorum. Not: Cihazımızın 5G destekli olduğuna emin olmakta fayda var yoksa işe yaramaz. Öncelikle SamFw tool'una ihtiyacımız var bunu indiriyoruz (download link en aşağıda). Cihazımızda USB hata ayıklamasını aktif...
Cengix
Uzman
Tam da o konuya bakarken cevapladın, teşekkürler ederim.@Cengix Samfw tool adında bir bilgisayar uygulaması var. Oradan yaptım. @Heribert Yavuz 'un yaptigi rehbere baktim.
Programın icinde ADB bolumunden MTP bolumune taşınmış, baska bir degisiklik yok.Rehber: Samsung cihazlarda csc nasıl değiştirilir?
Bu konumda nasıl csc değişikliği ile 5G özelliğimizi aktif edebileceğinizi anlatıyorum. Not: Cihazımızın 5G destekli olduğuna emin olmakta fayda var yoksa işe yaramaz. Öncelikle SamFw tool'una ihtiyacımız var bunu indiriyoruz (download link en aşağıda). Cihazımızda USB hata ayıklamasını aktif...www.technopat.net
Peki kayıt sırasında sadece senin sesin mi yoksa karşı tarafta dahil kayıt yapıyor mu?
- Makaleler
- 7
Karsi tarafin sesi de benim sesim de kayda dahil.Peki kayıt sırasında sadece senin sesin mi yoksa karşı tarafta dahil kayıt yapıyor mu?
Yeni konular
-
-
-
-
TikTok Kullanıcı verilerini toplamaya devam ediyor mu?
- Koneko Toujou
-
-
-