Kurulur ve gayet iyi. Zaten Kaspersky dünyanın en iyi Anti-virüslerinden birisi olarak anılıyor. Ben PC'de kullanıyorum ve PC üzerinden abonelik aldığında mobil versiyonu için QR kod veriyor o kodla indirirsen sanırsam hem indiriyor hem otomatik giriş sağlıyor vs...
Android için en iyi çözüm ESET Mobile Security. Herhangi bir ücret ödemenize gerek yok, free versiyonu yeterlidir. Arada sırada ihtiyacınız oldukça tarama yaparsınız, zararlı yazılım varsa bulup yok eder. Rahat.
Windows ortamında ESET önermem ama. Windows'ta BitDefender veya Kaspersky daha iyidir.
ABD yasaklamalarıyla falan istihbarat ağı biraz zayıflamaya başlasa da hâlâ sektörün liderlerinden gerçekten. Windows PC'lerde en dengeli çözümlere sahip.
@25457, fark etmez. Derinlemesine yaptığınız zaman sezgisel analizi daha detaylı yapar, ama tarama biraz daha uzun sürer. Aynı zamanda biraz daha fazla kaynak kullanır. Eğer motorun elinden gelen en kapsamlı taramayı yapmasını istiyorsanız derinlemesine olarak ayarlayabilirsiniz. Ben "Akıllı" modda tutuyorum açıkçası.
@25457, fark etmez. Derinlemesine yaptığınız zaman sezgisel analizi daha detaylı yapar, ama tarama biraz daha uzun sürer. Aynı zamanda biraz daha fazla kaynak kullanır. Eğer motorun elinden gelen en kapsamlı taramayı yapmasını istiyorsanız derinlemesine olarak ayarlayabilirsiniz. Ben "Akıllı" modda tutuyorum açıkçası.
Aralarında 5-6 saniye fark oldu, ''Derinlemesine'' moduna aldım. APK bile indirmiyorum zaten fakat içim rahat olsun diye kurdum. Tekrardan teşekkürler.