Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

XPeriment_Lab

Çalışkan
Yer
Sivas
Merhaba.

Ben birkaç ay önce bilgisayarda SplitWire kullanmaya başladım. Ve oldukça memnunum. Fakat Discord'u VPN'siz olarak mobilde de çalıştırabilmek için SplitWire ya da GoodbyeDPI tarzı program var mıdır? Teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
ByeDPI kullanman lazım.

Kod:
-Ku -a1 -An -d1 -s0+s -d3+s -s6+s -d9+s -s12+s -d15+s -s20+s -d25+s -s30+s -d35+s -At,r,s -s1 -q1 -At,r,s -s5 -o25000+s -At,r,s -o1 -d1 -r1+s -t10 -b1500 -s0+s -d3+s -At,r,s -f-1 -r1+s -At,r,s -s1 -o1+s -s-1

ByeDPI ayarlarında 'use command line settings' seçeneğini aç. Ardından aşağıdaki kodu yapıştır. DNS olarak ister 1.1.1.1 kullan, ister kendi tercih ettiğini yaz. Uygulama VPN modda olsun, proxy senin işine yaramaz.

Uyuglama sadece Android'de var Release ByeDPI 1.2.0 · dovecoteescapee/ByeDPIAndroid

Bu, sana rehberlik edebilir.
DNS çalışırsa boş yere program kullanmaya gerek kalmıyor.

Başka bir yere gitti orada DNS çalışmıyor hadi bakalım uğraş dur bu verdiğim ayar çoğu yerde çalışıyor çalışmadığı yer görmedim daha Türk Telekom Superonline ve TTNET de deneme şansım oldu.

Ben Superonline kullanıyorum bir sürü denedim en son bu çalıştı uzun olması sorun değil internetimde bir yavaşlama olmadı.
Paketler üzerinde yapılan oynamalar arttıkça yavaşlama yapabilir ama yapmıyorsa ne güzel. Superonline'da da çalışıyordu verdiğim şey bu arada.

Paketler üzerinde yapılan oynamalar arttıkça yavaşlama yapabilir ama yapmıyorsa ne güzel. Superonline'da da çalışıyordu verdiğim şey bu arada.

Eve gidince denerim şu an işteyim burada da Superonline var ama biraz garip evde çalışan tailscale yöntemim burada çalışmıyor.