S26 Ultra kullanıyorum. Eğer telefonu tekrar açtığımda bir kontrol edilme olursa. Ultra güvenlik modları açık. Kimseye bağlansın diye izin vermedim. Zaten ekranım kapalıydı, iyi ki. Uyuyordum. Ekran açılmış, ben de biri aradı sandım. Açtım, ekranı uygulamaları tutup sürüklüyordu. Tekrar ekranı kapattım. Ondan sonra zar zor telefonu kapattım.
S26 Ultra kullanıyorum. Eğer telefonu tekrar açtığımda bir kontrol edilme olursa. Ultra güvenlik modları açık. Kimseye bağlansın diye izin vermedim. Zaten ekranım kapalıydı, iyi ki. Uyuyordum. Ekran açılmış, ben de biri aradı sandım. Açtım, ekranı uygulamaları tutup sürüklüyordu. Tekrar ekranı kapattım. Ondan sonra zar zor telefonu kapattım.
Dostum cümlelerin biraz karışık olmuş, anlamak için 2-3 kez okumam gerekti. Ortada bir kanıt yok, "şu uygulamayı indirdim de böyle oldu" dediğin şüpheli bir detay da yok. Açıkçası konu bana biraz troll/mizah konusu gibi geldi. Konuyu detaylandırman gerekiyor.
Aynı sorunu eski telefonumda yaşıyordum, ama sorunun sebebi ekranla alakalıydı. Emin misin hack durumu olduğuna ? Daha detaylı anlaşılır şekilde anlatır mısın olayı ?
RAT değildir muhtemelen, bende de şarja takdığımda ekran kendi kendine rastgele basıyor, bir yere basılı tutmak zor oluyor, ekranda bir yere dokunsam dokunduğum yer değil, çevresine 4-5 kere rastgele basıyor, bu yüzden şarjda kullanmamaya çalışıyorum, muhtemelen dandik yan sanayi adaptör olduğu için olabilir, orijinal şarj aleti değil.