Arkadaşlar, 100 bin TL üzerinde bir telefondan bahsediyorum. Artık çocuk yaşta olmadığım için öyle APK'nın a'sı bile girmedi aldığım günden beri. Troll vesaire yapmadım. Dün yeğenime bilgisayarında oynasın diye DualSense vermiştim. Bayağı önceden de DualSense'in telefonda çalışıyor mu diye test etmiştim. Bluetooth bağlantısı kalmış. İlk buraya konu açmak aklıma geldi. Ondan sonra yeğenimin bilgisayarda oynamak için kolu bağlamaya çalıştığı sırada olan olmuş. Ama telefonun kilidini açtım, açtığım gibi Signal'i silmeye çalıştı. Signal, WhatsApp gibi konuşma uygulaması. Sorun yokmuş yani, kısacası. Buraya acele ile konu açtığım için birçok sorduğunuz soruya yanıt verememiş bulundum.
RAT değildir muhtemelen, bende de şarja takdığımda ekran kendi kendine rastgele basıyor, bir yere basılı tutmak zor oluyor, ekranda bir yere dokunsam dokunduğum yer değil, çevresine 4-5 kere rastgele basıyor, bu yüzden şarjda kullanmamaya çalışıyorum, muhtemelen dandik yan sanayi adaptör olduğu için olabilir, orijinal şarj aleti değil.