Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Omin

Başarılı
Binada altyapı yok. Önceden telefon kutusu ile bağlanıyordu, 60-70 Mbps civarı alıyordum. Simdi tekrardan nasıl telefon kutusu ile internet bağlattirabiliriz? İyi akşamlar.

Çözüm
Port için Türk Telekom ile görüşebilirsiniz. Dilekçe de verebilirsiniz.
Türk Telekom'a mesaj atıp port eklemelerini isteyebilirsin. Zamanında aynı durumu yaşamıştım, 3-4 günde port açtılar.

Bizimkiler interneti kapattırdıktan sonra telefon kutusunu da kapattırmışlar. Bu yüzden sistemde altyapı gözükmüyormuş. Bir daha telefon kutusunu nasıl aktifleştirebiliriz? (3 ay boyunca BİMCELL'in 32KB indirme hızına sahip mobil interneti ile acı çektikten sonra bu durumu öğrenince kafamı duvarlara vurmadım değil tabii. :))

Bizimkiler interneti kapattırdıktan sonra telefon kutusunu da kapattırmışlar. Bu yüzden sistemde altyapı gözükmüyormuş. Bir daha telefon kutusunu nasıl aktifleştirebiliriz? (3 ay boyunca BİMCELL'in 32KB indirme hızına sahip mobil interneti ile acı çektikten sonra bu durumu öğrenince kafamı duvarlara vurmadım değil tabii. :))
TT ile tekrardan ev telefonu hizmeti alırsanız aktifleşir sanırım.

Binada altyapı yoksa imza toplayıp TT müdürlüğün verin.
Ayrıca üstte mesajda belirttiğim gibi Ümit Bey'e yazın. Altyapı ve port istediğinizi.

Türk Telekom ilçe merkez binasına gidince 5 dk da işi hallettiler zaten bizim VDSL 2 altyapımız var mış onu kullanıyormuşuz sadece aktive etmemiz gerekiyormuş. Oradan da 24 megabit interneti 600 TL'ye kitleyince sorun çözüldü. Şu an 650 TL'ye 50 megabit tarifeyi kullanıyoruz. Türkiye şartlarına göre memnunuz diyebilirim.