Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Port için Türk Telekom ile görüşebilirsiniz. Dilekçe de verebilirsiniz.
Omin
Başarılı
Türk Telekom'a mesaj atıp port eklemelerini isteyebilirsin. Zamanında aynı durumu yaşamıştım, 3-4 günde port açtılar.
Bizimkiler interneti kapattırdıktan sonra telefon kutusunu da kapattırmışlar. Bu yüzden sistemde altyapı gözükmüyormuş. Bir daha telefon kutusunu nasıl aktifleştirebiliriz? (3 ay boyunca BİMCELL'in 32KB indirme hızına sahip mobil interneti ile acı çektikten sonra bu durumu öğrenince kafamı duvarlara vurmadım değil tabii.
İtachi Uchiha
Yetkin
TT ile tekrardan ev telefonu hizmeti alırsanız aktifleşir sanırım.Bizimkiler interneti kapattırdıktan sonra telefon kutusunu da kapattırmışlar. Bu yüzden sistemde altyapı gözükmüyormuş. Bir daha telefon kutusunu nasıl aktifleştirebiliriz? (3 ay boyunca BİMCELL'in 32KB indirme hızına sahip mobil interneti ile acı çektikten sonra bu durumu öğrenince kafamı duvarlara vurmadım değil tabii.)
Omin
Başarılı
TT ile tekrardan ev telefonu hizmeti alırsanız aktifleşir sanırım.
İnternetten, ev telefonu almama gerek kalmadan aktifleştirme yolu var mıdır?
İtachi Uchiha
Yetkin
Binada altyapı yoksa imza toplayıp TT müdürlüğün verin.
Ayrıca üstte mesajda belirttiğim gibi Ümit Bey'e yazın. Altyapı ve port istediğinizi.
Ayrıca üstte mesajda belirttiğim gibi Ümit Bey'e yazın. Altyapı ve port istediğinizi.
Omin
Başarılı
Binada altyapı yoksa imza toplayıp TT müdürlüğün verin.
Türk Telekom ilçe merkez binasına gidince 5 dk da işi hallettiler zaten bizim VDSL 2 altyapımız var mış onu kullanıyormuşuz sadece aktive etmemiz gerekiyormuş. Oradan da 24 megabit interneti 600 TL'ye kitleyince sorun çözüldü. Şu an 650 TL'ye 50 megabit tarifeyi kullanıyoruz. Türkiye şartlarına göre memnunuz diyebilirim.