Sadece_Emir
Uzman
Telefon numaramızın hangi şirketlere kayıtlı olduğunu gösteren site neydi? Türkiye Cumhuriyetine aitti.
Son düzenleyen: Moderatör:
Bilmeyen arkadaşlar için; yasal olarak hangi şirketin sizi aramasını veya SMS göndermesini kapatıp açabilirsiniz. Ben genelde çoğunun iznini kapatıyorum.İYS.
![]()
İleti Yönetim Sistemi
İlgili kanun ve yönetmelik çerçevesinde ticari elektronik ileti izinlerinin ve şikâyet süreçlerinin yönetilebildiği ulusal bir platformdur.iys.org.tr
Bilmeyen arkadaşlar için; yasal olarak hangi şirketin sizi aramasını veya SMS göndermesini kapatıp açabilirsiniz. Ben genelde çoğunun iznini kapatıyorum.
Maalesef çok daha iyileştirilmesi lazım bence.Bilmeyen arkadaşlar için; yasal olarak hangi şirketin sizi aramasını veya SMS göndermesini kapatıp açabilirsiniz. Ben genelde çoğunun iznini kapatıyorum.
İzinleri kapattığın zaman SMS ler kesiliyor mu?Bilmeyen arkadaşlar için; yasal olarak hangi şirketin sizi aramasını veya SMS göndermesini kapatıp açabilirsiniz. Ben genelde çoğunun iznini kapatıyorum.
Evet. Mesela alışverişe gittin, kasa da senden telefon numaranı istediler sende verdin. Bu siteye girip bu izni kapatabiliyorsun, tanıtım ve reklam SMS'i kesiliyor.
Yok hocam bet sitelerini vs. engelleyemiyorsunuz.Telefon numarasının kayıtlı olduğu bütün siteleri mi gösteriyor? Yani alışveriş siteleri falan da dahil mi?
Bir de uygulamaların ayarlarından özel de kapatılabiliyor galiba yani oralardan kapatmayı denediniz mi? Mesela hangi telefon operatörünü kullanıyorsanız onun uygulamasından aramaları kapatma ayarının olması lazım galiba doğru mu? Ama hepsinde var mı bilmiyorum. Bu site işi kolaylaştırmak için galiba yani tek tek uygulamalarla uğraşmamak için galiba?