Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Sadece_Emir

Uzman
Yer
Adana
Telefon numaramızın hangi şirketlere kayıtlı olduğunu gösteren site neydi? Türkiye Cumhuriyetine aitti.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilmeyen arkadaşlar için; yasal olarak hangi şirketin sizi aramasını veya SMS göndermesini kapatıp açabilirsiniz. Ben genelde çoğunun iznini kapatıyorum.
Maalesef çok daha iyileştirilmesi lazım bence.

Vodafone'a İYS üzerinden ve diğer her kanaldan engel vermeme rağmen beni her gün taciz etmeye devam ediyorlar.

1769367879060.webp

Ayrıca İYS'nin 850'li dolandırıcılar için hiçbir faydası yok maalesef.

Telefon numarasının kayıtlı olduğu bütün siteleri mi gösteriyor? Yani alışveriş siteleri falan da dahil mi?

Bir de uygulamaların ayarlarından özel de kapatılabiliyor galiba yani oralardan kapatmayı denediniz mi? Mesela hangi telefon operatörünü kullanıyorsanız onun uygulamasından aramaları kapatma ayarının olması lazım galiba doğru mu? Ama hepsinde var mı bilmiyorum. Bu site işi kolaylaştırmak için galiba yani tek tek uygulamalarla uğraşmamak için galiba?

İzinleri kapattığın zaman SMS ler kesiliyor mu?
Evet. Mesela alışverişe gittin, kasa da senden telefon numaranı istediler sende verdin. Bu siteye girip bu izni kapatabiliyorsun, tanıtım ve reklam SMS'i kesiliyor.

Telefon numarasının kayıtlı olduğu bütün siteleri mi gösteriyor? Yani alışveriş siteleri falan da dahil mi?

Bir de uygulamaların ayarlarından özel de kapatılabiliyor galiba yani oralardan kapatmayı denediniz mi? Mesela hangi telefon operatörünü kullanıyorsanız onun uygulamasından aramaları kapatma ayarının olması lazım galiba doğru mu? Ama hepsinde var mı bilmiyorum. Bu site işi kolaylaştırmak için galiba yani tek tek uygulamalarla uğraşmamak için galiba?
Yok hocam bet sitelerini vs. engelleyemiyorsunuz.