Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Prizin kablolarını aküye takıyorum ondan sonra şarj aletini prize takıyorum şarj olduğu yok.
Olmaz zaten. 12V-220v invertera ihtiyacınız var.
- Makaleler
- 10
Hocam elinizdeki akü 220v çıkış vermez 12v verir. 12v ile ev aletlerini ve telefonu adaptörle şarj edemezsiniz. Sadece teorik olarak bazı bilgisayarları çalıştırabilirsiniz.
Adaptör derken şarj kafasından mı bahsediyorsun?Akü 12v çıkış sağlıyor adaptör ise 220v istiyor sonuç olarak bu şekilde şarj edemezsiniz.
Ne yapabilirim?Hocam elinizdeki akü 220v çıkış vermez 12v verir. 12v ile ev aletlerini ve telefonu adaptörle şarj edemezsiniz. Sadece teorik olarak bazı bilgisayarları çalıştırabilirsiniz.
Neyin 220 volt olması lazım akünün mü yoksa şarj adaptörünün mü?
HDDKullanıyorum 59
Üstün
Neyin 220 volt olması lazım akünün mü yoksa şarj adaptörünün mü?
Akünün veya adaptörü çalıştırmak için kullanılması gerekilen başka bir güç kaynağının en az 220v sağlaması lazım.
En az akünün 220 volt sağlaması gerekiyor yani.Akünün veya adaptörü çalıştırmak için kullanılması gerekilen başka bir güç kaynağının en az 220v sağlaması lazım.
HDDKullanıyorum 59
Üstün
Aynen öyle fakat direkt 220v sağlayacak bir akü yok inverter kullanılması gerekli.
HDDKullanıyorum 59
Üstün
220 volt sağlayan akü bulursam telefonu şarj edebilir miyim?
Teknik olarak evet ama direkt 220v çıkışı olan bir akü yok.
220 voltluk aküyü nereden bulacağım ben
E napacağım o zaman akü ile telefon şarj edemez miyim?Teknik olarak evet ama direkt 220v çıkışı olan bir akü yok.
Jennifer
Üstün
Hayır hocam, akünün alternatif akıma çevrilmesi gerekiyor, ardından da voltajının 220V olarak ayarlanması gerekiyor. Bunu yapabilecek 12V 220V inverterlar var zaten.
Yeni konular
-
-
-
i7-12700H & RTX 3060 sistemde CPU ve GPU kullanımı %50'yi geçmiyor
- Connor Kenway
-
-
-
-
-