Ben S7 edge'yi açıp fan taktım. Şimdi OC yapmak istiyorum. Rom, uygulama, cart curt. OC yapabilmek için gerekenleri söylerseniz mutlu olurum. @Mekkuyin@Falconpolat komik olanı söyleyin, biz de gülelim.
Ben S7 edge'yi açıp fan taktım. Şimdi OC yapmak istiyorum. Rom, uygulama, cart curt. OC yapabilmek için gerekenleri söylerseniz mutlu olurum. @Mekkuyin@Falconpolat komik olanı söyleyin, biz de gülelim.
Bu videoyu biliyorum, buradaki gibi ekranınızın "Hertz" değerini overclock edebilirsiniz. Ayrıyeten ne kadar işe yarar bilmiyorum ancak Google Play Store'da overclock değil de MHz. değerlerini fullemek veya kısmak için programlar var overclocker adıyla geçen.
Bu videoyu biliyorum, buradaki gibi ekranınızın "Hertz" değerini overclock edebilirsiniz. Ayrıyeten ne kadar işe yarar bilmiyorum ancak Google Play Store'da overclock değil de MHz. Değerlerini fullemek veya kısmak için programlar var overclocker adıyla geçen.
Root gerekli mi? Franco Kernel Manager nedir? Telefona yazılım yüklemek ile alakalı hiç bir şey bilmiyorum. Root, rom vb. hiç bilmiyorum. Nasıl bir yol izlemem gerekiyor?
Root gerekli mi? Franco Kernel Manager nedir? telefona yazılım yüklemek ile alakalı hiçbir şey bilmiyorum. Root, ROM vb. hiç bilmiyorum. Nasıl bir yol izlemem gerekiyor?