Hayır o boot etmez 2200'de ucundan stabil olmayabilir, 2167 tatlı nokta orada kal, zaten fark hissetmeyeceksin 2167'den sonrasını, o açıdan gereksiz olur. Yapabiliyorsan 6200 c28 falan bak aynı voltajlarda 6200 önceliğin olsun, yapamıyorsan 6000 2167 kalsın.

Hayır o boot etmez 2200'de ucundan stabil olmayabilir, 2167 tatlı nokta orada kal, zaten fark hissetmeyeceksin 2167'den sonrasını, o açıdan gereksiz olur. Yapabiliyorsan 6200 C28 falan bak aynı voltajlarda 6200 önceliğin olsun, yapamıyorsan 6000 2167 kalsın.

2167 de sorun çıkmadı.

@Ayhan Dönmez RAM ve işlemciye ayarlar yaptık bunlar risk oluşturmu nasıl önlem alabilirim?

Son düzenleme:
Risk olmaz kullanmaya devam edebilirsin. Fan üfletebilirsin RAM icin ekstra GPU ustune konumlandırıp.

@Ayhan Dönmez @Engin donanım hızlanmalı GPU zamanlaması oyun modu pencereli oyunlar için iyileştirme 3 şeçenek hakında düşüncelerin nedir? Açık kulanılmasınımı kapalı kulanılmasımı daha iyi olur sadece Valorant oynuyorum başka hiçbir şey yapmıyorum bilgisayarda.

@Ayhan Dönmez @Engin donanım hızlanmalı GPU zamanlaması oyun modu pencereli oyunlar için iyileştirme 3 şeçenek hakında düşüncelerin nedir? Açık kulanılmasınımı kapalı kulanılmasımı daha iyi olur sadece Valorant oynuyorum başka hiçbir şey yapmıyorum bilgisayarda.

@Ayhan Dönmez hocam oyunda çok fena takılmalar yaşıyorum.

Sorun PBO ayaları olabilir mi?

Son düzenleme:

Sorun PBO ayaları olabilir mi?
olabilir pbo ve co ayarları problem çıkartır

stabıl değilse eğer onlar stokta iken dene önce.

Son düzenleme: