Cihazda Android 11 kurulu. Evet yeterli bir sürüm ama güvenlik ve uygulama desteği vb. için daha güncel olmak istiyorum (nedenini sormayınız). Telefoncuya gittim. Dedi ki "Yapamam". Benim çok eski bir tabletim vardı, Android 4.4.2 ama onu Android 7 yapmışlardı. Android 11 telefonumu neden Android 12 bari olsa yapmıyorlar? Zahmetli olduğundan kaytarmaya mı çalışıyorlar?

Cihazda Android 11 kurulu. Evet yeterli bir sürüm ama güvenlik ve uygulama desteği vb. için daha güncel olmak istiyorum (nedenini sormayınız). Telefoncuya gittim. Dedi ki "yapamam". Benim çok eski bir tabletim vardı, Android 4.4.2 ama onu Android 7 yapmışlardı. Android 11 telefonumu neden Android 12 bari olsa yapmıyorlar? Zahmetli olduğundan kaytarmaya mı çalışıyorlar?

Custom ROM yoktur?

Yüksek ihtimalle uygun bir yazılım yoktur, ama belki de vardır. Cihazınızın marka ve modeli nedir?

Yüksek ihtimalle uygun bir yazılım yoktur, ama belki de vardır. Cihazınızın marka ve modeli nedir?
Arkadaş Reeder telefon almış ve güncelleme neden yok diyor. Reeder bu konuda berbat zaten, adamlar bir şeyi güncelliyor 10 şeyi bozuyor. Bu marka hala nasıl ayakta bilmiyorum.

Cihazda Android 11 kurulu. Evet yeterli bir sürüm ama güvenlik ve uygulama desteği vb. için daha güncel olmak istiyorum (nedenini sormayınız). Telefoncuya gittim. Dedi ki "Yapamam". Benim çok eski bir tabletim vardı, Android 4.4.2 ama onu Android 7 yapmışlardı. Android 11 telefonumu neden Android 12 bari olsa yapmıyorlar? Zahmetli olduğundan kaytarmaya mı çalışıyorlar?
android 10'dan sonra bootloader'a girmek acayip zorlaştı, 12'de tamamen silmiş kadar oldular, o yüzdendir. girsen bile işlem yaotıktan sonra telefon yemezler dercesine tüm işlemleri geri alabiliyor artık.