dürümcü babo 1
Uzman
Arkadaşlar, Recep Bey'in videosunda modem ayarlarına girince bir sürü ayar çıkıyor; "DNS over TLS" var, "IPv6" var, başka şeyler var. Videoyu güzel bir şekilde izledim ama bende hiç öyle şeyler yok. Modemim, internet servis sağlayıcımın getirdiği bir modem; ayrı olarak bir modem almadım. Modemin her şeyi aynı, sadece kullanıcı adı ve şifresini değiştirdim. DHCP sunucu bölümünden LAN ayarlarına girip Quad9'un IPv4 adreslerini girdim fakat IPv6 adresi ekleme gibi bir seçenek yok.
Yapay zekadan destek almaya çalıştım ama çok saçmaladı; bilmediği bir şey olunca "bilmiyorum" demek yerine bir şeyler sallıyor. Bir de bilgisayarda "on.quad9.net" sitesine gittiğimde "no" yanıtı alıyorum ama telefonlarda "yes" yanıtı alıyorum. Bazen bilgisayarda da "yes" yanıtı alıyorum ama sonra gidiyor. Telefonlarda bu şekilde modeme tanımladığım DNS çalışırken, bilgisayarlarda çalışmıyor.
Bilgisayardan tarayıcıya gir, özel DNS'i aç, o şekilde Quad9 kullan demeyin lütfen; ben modeme tanımlamak istiyorum, bilginize.
@Recep Baltaş
Yapay zekadan destek almaya çalıştım ama çok saçmaladı; bilmediği bir şey olunca "bilmiyorum" demek yerine bir şeyler sallıyor. Bir de bilgisayarda "on.quad9.net" sitesine gittiğimde "no" yanıtı alıyorum ama telefonlarda "yes" yanıtı alıyorum. Bazen bilgisayarda da "yes" yanıtı alıyorum ama sonra gidiyor. Telefonlarda bu şekilde modeme tanımladığım DNS çalışırken, bilgisayarlarda çalışmıyor.
Bilgisayardan tarayıcıya gir, özel DNS'i aç, o şekilde Quad9 kullan demeyin lütfen; ben modeme tanımlamak istiyorum, bilginize.
@Recep Baltaş
Son düzenleyen: Moderatör: