Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Bruhistan

Başarılı
Merhaba kuzenimle ben CS 1.6 oynamak istiyoruz fakat kuzenimde bilgisayar yok. Bizde telefona kuralım dedik Xash3d uygulamasını da indirdik fakat kurulumunu bilmiyoruz. Bir de iki kişi olarak oynayabiliyor muyuz?

Hocam aynı zamanda oyun assetleri aynı olduğu için PC'deki LAN kısmındada gözükür fakat giriş yapamazsınız. Bu arada Xash3D'nin PC sürümüde var. Geliştirici az daha uğraşsa tam GoldSource kıvamını tutturabilir ileri zamanlarda. Böylece PC serverlerine giriş yapabiliriz.
Hocam Xash3D güncelleniyor mu hala yoksa bıraktılar mı?

Hocam Xash3D güncelleniyor mu hala yoksa bıraktılar mı?
Tabii ki geliştiriliyor, zamanında az katkımız olmadı 😊

Hocam aynı zamanda oyun assetleri aynı olduğu için PC'deki LAN kısmındada gözükür fakat giriş yapamazsınız.
Oyun dosyaları değil TSourceEngineQuery ismini verdiğimiz protokol birebir aynı şekilde yapıldığı için görünüyor, hatta Steam sunucu listesinde bile görebilirsiniz.
Geliştirici az daha uğraşsa tam GoldSource kıvamını tutturabilir ileri zamanlarda. Böylece PC serverlerine giriş yapabiliriz.
Şu an Non-Steam altyapısına sahip bir Goldsource katmanı var, çoğu crack sunucularda çalışması gerekiyor.

Son düzenleme:
Tabii ki geliştiriliyor, zamanında az katkımız olmadı 😊

Oyun dosyaları değil TSourceEngineQuery ismini verdiğimiz protokol birebir aynı şekilde yapıldığı için görünüyor, hatta Steam sunucu listesinde bile görebilirsiniz.

Şu an Non-Steam altyapısına sahip bir Goldsource katmanı var, çoğu crack sunucularda çalışması gerekiyor.
Tamam zaten bende söyledim aynı sunucu listesinde gözüktüğünü 😅 Bana neden zaten söylediğim bir şeyi farklı bir şekilde söylüyorsun ki?