Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

EmirhanRadicus

Üstün
Makaleler
1
Yeni aldığım anakart benim emektar Windows yüklü SSD'yi tanımadı, bilgisayar 2. bir SSD var ama içi boş onun içine Windows yüklemeyi düşünüyorum ama yedek bilgisayarım yok, telefon üzerinden USB'ye ISO flashlayıp bilgisayara kurmanın bir yolu var mı?

Çözüm
ISO 2 USB uygulaması Android telefon ile dediğiniz işlem oluyor videoları inceleyiniz isterseniz.

Ama SSD tanımamış olması enteresan.
Okuldaki bilgisayar laboratuvarına, üniversitedeysen sorumlusuyla konuşarak bir bilgisayar laboratuvarına, herhangi bir internet kafeye, bilgisayarı olan bir arkadaşına vb. gitmek varken neden telefonla uğraşasın? Bir de anakartın SSD'yi tanımaması bana normal gelmedi, 15 yıllık laptoptaki diskteki Windows'u güncelleye güncelleye inatla 2024 model sisteme takıp kirinden çürümüş kurulumla devam edenler varken senin sistem neden pek de eski olmayan işletim sistemli SSD'yi tanımadı acaba?

Okuldaki bilgisayar laboratuvarına, üniversitedeysen sorumlusuyla konuşarak bir bilgisayar laboratuvarına, herhangi bir internet kafeye, bilgisayarı olan bir arkadaşına vb. gitmek varken neden telefonla uğraşasın? Bir de anakartın SSD'yi tanımaması bana normal gelmedi, 15 yıllık laptoptaki diskteki Windows'u güncelleye güncelleye inatla 2024 model sisteme takıp Kirin'den çürümüş kurulumla devam edenler varken senin sistem neden pek de eski olmayan işletim sistemli SSD'yi tanımadı acaba?

SSD'nin türü yüzünden tanımıyor muhtemelen, bilgisayarcıya veya internet kafede yapmayı ben de biliyorum ancak acil lazım olduğu için telefondan sordum

Dosya Ekleri

• Screenshot_2024-10-16-18-22-31-112_com.google.android.googlequicksearchbox-edit.webp
    Screenshot_2024-10-16-18-22-31-112_com.google.android.googlequicksearchbox-edit.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 78
ISO 2 USB uygulaması Android telefon ile dediğiniz işlem oluyor videoları inceleyiniz isterseniz.

Çözüm

Dediğim gibi muhtemelen SATA yani üstteki fotoğraf gibi 3 başlı olduğu için tanımadığını düşünüyorum ben.

Okuldaki bilgisayar laboratuvarına, üniversitedeysen sorumlusuyla konuşarak bir bilgisayar laboratuvarına, herhangi bir internet kafeye, bilgisayarı olan bir arkadaşına vb. gitmek varken neden telefonla uğraşasın? Bir de anakartın SSD'yi tanımaması bana normal gelmedi, 15 yıllık laptoptaki diskteki Windows'u güncelleye güncelleye inatla 2024 model sisteme takıp Kirin'den çürümüş kurulumla devam edenler varken senin sistem neden pek de eski olmayan işletim sistemli SSD'yi tanımadı acaba?

Umarım neden tanımadığını anlatabilmişimdir, şimdi asıl soruya geri gelelim telefonda yapmanın yolu var mı yoksa SSD'yi tanımıyor olmasından devam mı?

Yeni aldığım anakart benim emektar Windows yüklü SSD'yi tanımadı, bilgisayar 2. bir SSD var ama içi boş onun içine Windows yüklemeyi düşünüyorum ama yedek bilgisayarım yok, telefon üzerinden USB'ye ISO flashlayıp bilgisayara kurmanın bir yolu var mı?

Bu uygulama ile Linux yazabilirsin. Sonra Linux içinden Ventoy kurup USB'ye Windows ISO'sunu atarsın.