NeonDragon

Başarılı
Mobilde Vodafone'un sınırsız internet paketleriden almak istiyorum ama 15 GB paylaşım veriyor. Bulunduğum yerde de elektrik çok kesiliyor, laptopa bağlıyorum interneti ama 15 GB yetmez bana.

Bildiğim kadarıyla paylaşımı algılıyor firmalar, cihaz paylaşım yapıldığında bilgi veriyor operatöre. Bunu operatör anlamadan paylaşmanın yolu yok mu? Bluetooth bağlantısını algılar mı acaba? Aşırı hızlı olmasına gerek yok, internet erişimi olması lazım sadece 5-6 Mbps bile olsa yeter. Bir de kopmaması gerekiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu konuya bak belki işine yarayabilir .

Tls/ssh değiştirerek bu sorunu çözebilirsiniz. Mobil erişim için olan paketleri normal olarak kullananlar var. Aynı şekilde sınırsız YouTube, sosyal medya internetini de buna benzer şekilde kullanılabiliyorsunuz. Yaptığınız biraz yasa dışı ama yakalanmazsanız problem yok.

Tls/ssh değiştirerek bu sorunu çözebilirsiniz. Mobil erişim için olan paketleri normal olarak kullananlar var. Aynı şekilde sınırsız YouTube, sosyal medya internetini de buna benzer şekilde kullanılabiliyorsunuz. Yaptığınız biraz yasa dışı ama yakalanmazsanız problem yok.
Video izlemek için kullanmayacağım. Mesela oyun oynuyoruz elektrik gidiyor oyunun devam etmesi için telefondan bağlıyorum interneti. Yada MMORPG oynuyoruz genelde 7/24 farm atıyoruz bunlar için lazım bana. Sürekli elektrik git gel yaptığı için telefondan bağlantı kuruyorum sürekli. Bluetoothu algılamaz hızı düşük olur 3-4 Mbps üstüne çıkmaz dediler ama garanti bir çözüm söyleyen yok. Paketi aldığım zaman 24 ay taahhüt vereceğim. O yüzden alıp deneme gibi bir şansımda yok. Net cevap arıyorum almadan önce.

Video izlemek için kullanmayacağım. Mesela oyun oynuyoruz elektrik gidiyor oyunun devam etmesi için telefondan bağlıyorum interneti. Ya da MMORPG oynuyoruz genelde 7/24 farm atıyoruz bunlar için lazım bana. Sürekli elektrik git gel yaptığı için telefondan bağlantı kuruyorum sürekli. Bluetooth'u algılamaz hızı düşük olur 3-4 Mbps üstüne çıkmaz dediler ama garanti bir çözüm söyleyen yok. Paketi aldığım zaman 24 ay taahhüt vereceğim. O yüzden alıp deneme gibi bir şansımda yok. Net cevap arıyorum almadan önce.

Dediğim yol ile zaten sınırsız sosyal medya paketini her şey için kullanabiliyorsunuz. İsterseniz RDR 2 indirin yine internetinizden gitmiyor.