iOS 12'nin program desteği bitmedi mi? JB ile mi kullanıyorsun?Öyle deme ben 4 yıldır iPhone 6 kullanıyorum. 1000 TL'ye aldım.
Detaylar
Kim cevapladı?İhtiyacınızı görüyorsanız mesele yok. Telefona çok para harcamayı gereksiz buluyorum şahsen zaten.Öyle deme ben 4 yıldır iPhone 6 kullanıyorum. 1000 TL'ye aldım.
Benim Fold5'te hediye idi. Kendim bir telefona 60.000 vermez gider € falan alırdım yoksa
Mi Band 5 ile güzel gidiyor. Utanmadan hergün parkta 5 km. koşuyorum. Sağlık programından takip ediyorum.iOS 12'nin program desteği bitmedi mi? JB ile mi kullanıyorsun?
Sıkıntısı yoksa sorun yok. Ama bazı uygulamaların desteği bitti.Mi Band 5 ile güzel gidiyor. Utanmadan hergün parkta 5 km. koşuyorum. Sağlık programından takip ediyorum.
Hocam ses kaydedicisi, 60 FPS video kamerası idare ediyor. Çok güzel bence. Not defteri de çok güzel. iPhone'un not tutma uygulaması aşırı güzel zaten. Haritalar uygulaması da güzel.Sıkıntısı yoksa sorun yok. Ama bazı uygulamaların desteği bitti.
3. parti uygulama kullammıyorum pek.
Bu özellikler iyi ama yamulması kötü. iPhone 6 çok yamulurdu.Hocam ses kaydedicisi, 60 FPS video kamerası idare ediyor. Çok güzel bence. Not defteri de çok güzel. iPhone'un not tutma uygulaması aşırı güzel zaten. Haritalar uygulaması da güzel.
3. parti uygulama kullammıyorum pek.
Hiç yamuldamadı gerçekten. Hocam birde Graranti, Ziraat ve Brave yüklü.Bu özellikler iyi ama yamulması kötü. iPhone 6 çok yamulurdu.
Yanlış bilmiyorumsa FE'deki Amoled ekranlar kötü. Direkt düz S23 alın.OPPO A16 almıştım. Şimdi ise ya S23 FE ya da bütçeyi artırıp S23 alacağım.
OPPO'ya 2700TL vermiştim. 3/32'lik versiyondu. Yeni öldü.
mustaine
Üstün
Canım hangisini isterse onu alacağım.Yanlış bilmiyorsam FE'deki Amoled ekranlar kötü. Direkt düz S23 alın.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Kredi kartının asgarisi mi ödenmeli yoksa tüm borcu mu?
- michaelscofield
-