Yeni taşındığımız evde sadece Türk Telekom 1000 Mbps FTTH altyapısı bulunuyor, bundan önceki evde Turknet Gigafiber kullanıyorduk. Yeni evde Turknet, Türk Telekom'un altyapısı üzerinden 1.000 Megabiti 1.300 TL'ye veriyor ama taahhütsüz olduğu için sık sık zam yapabiliyorlar. Türk Telekom'un kendisi ise 1.000 Mbps'yi 18 ay taahhütlü, ilk 6 ay 870 TL, sonraki 12 ayı da 1.700-1.800 TL arası bir şeye veriyor. Evde 2 tane bilgisayarda sık sık indirme yapıyoruz, o yüzden 1.000 Mbps altı çok düşünmüyorum. Siz ne önerirsiniz?
Detaylar
Kim cevapladı?Ethem Efe
Üstün
TürkNet'in taahütsüz olduğunu biliyorum ancak senelik ödeme yapma yok muydu sanki? Onu yapıp yine TürkNet geçin derim ben.Yeni taşındığımız evde sadece Türk Telekom 1000 Mbps FTTH altyapısı bulunuyor, bundan önceki evde Turknet Gigafiber kullanıyorduk. Yeni evde Turknet, Türk Telekom'un altyapısı üzerinden 1.000 Megabiti 1.300 TL'ye veriyor ama taahhütsüz olduğu için sık sık zam yapabiliyorlar. Türk Telekom'un kendisi ise 1.000 Mbps'yi 18 ay taahhütlü, ilk 6 ay 870 TL, sonraki 12 ayı da 1.700-1.800 TL arası bir şeye veriyor. Evde 2 tane bilgisayarda sık sık indirme yapıyoruz, o yüzden 1.000 Mbps altı çok düşünmüyorum. Siz ne önerirsiniz?
En fazla kaç taksit oluyor?TürkNet'in taahütsüz olduğunu biliyorum ancak senelik ödeme yapma yok muydu sanki? Onu yapıp yine TürkNet geçin derim ben.
Türksat yok mu? Hangisi en ucuz ise onu kullan sonucta ayni altyapiyi kullaniyor cogu.
BarisSyhn
Uzman
Ben maximuma 6 taksit yapmıştım. Galiba ziraat ve garantiye de oluyordu. Emin değilim ama.
Kendi altyapısı yok. Türk Telekom'un altyapısı üzerinden ilk 6 ay 1449, sonraki 6 ay 1499 TL'ymiş.Türksat yok mu? Hangisi en ucuz ise onu kullan sonucta ayni altyapiyi kullaniyor cogu.
Türksat fiyat konusunda digerlerinden daha avantajlı. Bence Türksat kullan o halde fiyat 2 yil sonra digerleri gibi olmaz. Isine gelmezse baskasina gecersin.Kendi altyapısı yok. Türk Telekom'un altyapısı üzerinden ilk 6 ay 1449, sonraki 6 ay 1499 TL'ymiş.
Totale vurunca Türk Telekom fiyat olarak daha iyi değil mi sanki? Bir de altyapı direkt Türk Telekom'un olduğu için onlardan almak daha mantıklı olmaz mı?Türksat fiyat konusunda digerlerinden daha avantajlı. Bence Türksat kullan o halde fiyat 2 yil sonra digerleri gibi olmaz. Isine gelmezse baskasina gecersin.
klaizee
Yetkin
Evde İnternet Kampanyaları ve Paketleri | Türk Telekom
Türk Telekom'un ayrıcalıklı evde internet dünyasına katılmak ister misin? Türk Telekom evde internet kampanyaları, paketleri ve fiyatları için hemen tıkla!
Konum tutuyorsa bu kampanyalardan yararlanmanızı öneririm.
- Makaleler
- 2
Türknet alıp 12 ay fiyat sabitlemek daha mantıklı. 6 ay kredi kartına taksit var.Yeni taşındığımız evde sadece Türk Telekom 1000 Mbps FTTH altyapısı bulunuyor, bundan önceki evde Turknet Gigafiber kullanıyorduk. Yeni evde Turknet, Türk Telekom'un altyapısı üzerinden 1.000 Megabiti 1.300 TL'ye veriyor ama taahhütsüz olduğu için sık sık zam yapabiliyorlar. Türk Telekom'un kendisi ise 1.000 Mbps'yi 18 ay taahhütlü, ilk 6 ay 870 TL, sonraki 12 ayı da 1.700-1.800 TL arası bir şeye veriyor. Evde 2 tane bilgisayarda sık sık indirme yapıyoruz, o yüzden 1.000 Mbps altı çok düşünmüyorum. Siz ne önerirsiniz?