serbest

Yetkin
Makaleler
1
Önceden böyle bir olay yoktu. Şimdi laptopta 100 Mbps hız alırken telefonlarda İnternet hızı dalgalı. Yani ilk başta 100 oluyor yavaş yavaş düşüyor. Bazen düşük başlıyor 50Mbps geliyor duruyor. Laptopa Wi-Fi üzerinden bağlı internet. Telefonla modemin yanından denesem bile aynı oluyor. Günde 5 kere hız testi yapsam sadece birinde 100 hız alıyorum. Nasıl oluyor bu?

Önceden böyle bir olay yoktu. Şimdi laptopta 100 Mbps hız alırken telefonlarda internet hızı dalgalı. Yani ilk başta 100 oluyor yavaş yavaş düşüyor. Bazen düşük başlıyor 50Mbps geliyor duruyor. Laptopa Wi-Fi üzerinden bağlı internet. Telefonla modemin yanından denesem bile aynı oluyor. Günde 5 kere hız testi yapsam sadece birinde 100 hız alıyorum. Nasıl oluyor bu?

Speedtest yapıldığında bütün internet ona gitmiyor sonuçta telefon sürekli bir şeyler ile iletişim halinde sürekli veri gönderiyor veri alıyor vs. ama gene de anormal bir durum bende de aynı sorun var. Laptoplara biraz daha öncelikli oluyor bu konuda.

Speedtest yapıldığında bütün internet ona gitmiyor sonuçta telefon sürekli bir şeyler ile iletişim halinde sürekli veri gönderiyor veri alıyor vs. ama gene de anormal bir durum bende de aynı sorun var. Laptoplara biraz daha öncelikli oluyor bu konuda.

Bilmiyorum vallahi. Ellemedim hala aynı. Sadece gördüğüm fark laptop Wi-Fi 6 telefon WI-FI4-5. o kadar fark ettirir mi bilmem.