Bizzat kullanıyorum. Nasıl ısınma sorunu yok?

Isınmayı şu şekilde çözmeye çalışıyorlar. Hemen açıklayayım. Adamlar GPU'yu kısıyor sonra da CPU'yu. Zaten yaptığım testlerde de puan düşüklüğünü kendim gördüm. Isınınca parlaklığı deli dehşet derecede kısıyor. Hele yazın 14 Pro var iken telefon ayvayı yemişti. Servise gidip geldi sorunsuz dendi telefon. Sırf bu sorun yüzünden telefonu satmak üzereyim. İkinci telefon olarak S23 Plus var. Zaten sonrasında takasla direk S24 Ultra geçebilirim.
Bu kadar pahalı bir telefonda böyle bir şeyin olması çok saçmaymış cidden. Samsung geçip rahatınıza bakın. Özgürlük kazanın biraz telefon kullanırken.

Bu kadar pahalı bir telefonda böyle bir şeyin olması çok saçmaymış cidden. Samsung geçip rahatınıza bakın. Özgürlük kazanın biraz telefon kullanırken.

iPhone 14 serisinde de aynı şey yapıldı maalesef. Ve sorunu çevremde yaşayan bir sürü tanıdık var. Dediğinizi düşünüyorum ama o köşeli tasarıma nasıl alışacağım bilemiyorum. Yoksa çoktan geçerdim. Çerçeveye hava geldiğinde telefon daha hızlı soğuyor. Acaba S24 serisinde de titanyum kaynaklı ısınma sorunu var mıdır?

Bir tane video buldum. Apple hakkında sonuç yine korkunç bence.

1709744864596.webp

Acaba S24 serisinde de titanyum kaynaklı ısınma sorunu var mıdır?
Bakındım biraz aşırı ısınma sorunundan dolayı bir sürü site makale yazmamış iphone 15 gibi. Bazı kişiler Reddit'te yazmış. Onun dışında görmedim.

Köşeli tasarıma alışırsın bence zor değil. Kullandıkça daha güzel gelir hatta.