Telefonlarımı açan yok

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Morthunel
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 19
  • Görüntüleme Görüntüleme 143
  • Etiketler Etiketler
    yok

Önceki konulardan durumumu anlarsınız. İnsanlar telefonlarımı açmıyor. Suçun büyük çoğunluğunun bende olduğunu düşünüyorum çünkü sürekli arayarak insanları rahatsız ettim. Belli bir süre kimseyle konuşmadım; daha sonra aradığımda telefonlarımı açtılar fakat ne zaman yardım istesem yanımda duran, beni destekleyen kimse kalmadı. Konunun başlığına insanların aramalarıma cevap vermemesini yazdım ama bu durum da işin içine giriyor.

11-12 kişiyi aradım, hiçbiri mi cevap vermez? Ki bu insanların çoğu yakın çevrem, sürekli iletişimde ve içli dışlı olduğum kişiler. Söyleyin, ben ne yapabilirim? Daha önce de belirttiğim gibi; ha insanlarla arama mesafe koymuşum ha hayatımdan tamamen silmişim, hiçbir şey fark etmiyor. Ne yapacağımı şaşırdım.

Aramalarıma bakmayan kişilerle gerçek hayatta yüz yüze geldiğimde neden açmadıklarını soruyorum, "Müsait değildim" diyorlar. "Bir kere aramıyorum ki, 3-4 defa arıyorum" dediğimde ise "Unutmuşum" gibi geçiştirme yanıtlar alıyorum. O derece büyük bir boşluğa düştüm.

11-12 kişi dediğim grup, belirttiğim gibi yakından görüştüğüm, içli dışlı olduğum insanlar. Bir araya gelip vakit geçiriyoruz, ona rağmen telefonlarıma cevap vermiyorlar; en çok da buna sinirleniyorum. Tekrar etmek istiyorum: Bu insanlarla içli dışlıyız, beraberiz ama iş bana gelince benim için kılını kıpırdatan bir kişi bile yok.

Seninle bir işi ve menfaati olmadığı için arayan da olmaz ama senin çevren de garipmiş, kafaya takmamanı, çevrende illa ki iyiler vardır, seçersin, yoluna devam edersin.

Bu insanlarla içli dışlıyız, beraberiz ama iş bana gelince benim için kılını kıpırdatan bir kişi bile yok.
Sen öyle sanıyorsun demek ki. Belli ki seni bir şey için kullanıyorlar, artık maddi amaçlar için mi kendine çıkar arıyorlar bilemem. Böyle arkadaşlarım, yakın çevrem olacağına yalnız kalmayı tercih ederdim.

Hayat bu moruk, biri ile anlaşamazsın başkası çıkar karşına, çok takmayacaksın.
Kimisi menfaat peşindedir, kimisi sırtını sıvazlar, zaman gösteriyor bu işleri.

Ben de şahsen direkt arama ile iletişim kurmayı sevmiyorum, konuşmak için tembelim ama SMS iyidir.

Seninle bir işi ve menfaati olmadığı için arayan da olmaz ama senin çevren de garipmiş, kafaya takmamanı, çevrende illaki iyiler vardır, seçersin, yoluna devam edersin.

Birkaç kişi var. Bi' elimin parmaklarını geçmez.

Böyle arkadaşlarım, yakın çevrem olacağına yalnız kalmayı tercih ederdim.

Ona doğru gidiyorum. En çok burada vakit geçiriyorum. Bir de Metin2'den loncam var, onlarla da konuşuyorum ama sosyal hayatım öyle değil.

Bakalım, kim çıkacak karşıma...

Ona doğru gidiyorum. En çok burada vakit geçiriyorum. Bir de Metin2'den loncam var, onlarla da konuşuyorum ama sosyal hayatım öyle değil
Boşver böyle dostların olacağına hiç olmasın gerçekten daha iyi.

Ölsen de büyük ihtimalle o arkadaş gördüğün kişiler senin cenazene bile gelmezler, bu kadar içli dişli olmana gerek yok. Baştan yalnızlığına alışmanı tavsiye ederim, sonra arkadaşlık edin derim. Her bu tür yaşadığın olaylar kolay kolay boşluk hissi yaşamazsın.

İnsanları sadece 1 kere ara. Açmayıp geri dönmüyorlarsa bir daha arama. "Müsait değilim" diye bir şey yok, insanların öncelikleri farklı. Sana değer veren insan mesajına da döner, aramalarına da fırsat bulunca muhakkak döner. Unutur, o ayrı. Mesela ben acil değilse bir insanı katiyen 2. defa aramam. Ya açar ya da müsait olunca geri dönüş yapar.

Kendini üzüp kendi kul hakkına giriyorsun gibi geliyor bana.

Kafaya takma, rahat ol. İşte o zaman hayat asıl başlıyor.

Samimi olduğum birkaç kişi vardı. Okul bittikten sonra birini aramıştım ikisine de bir defa mesaj atmıştım. Bir hafta dönmelerini bekledim hiçbir türlü geri dönüş olmayınca sildim gitti. Yaşadığınız duruma çok anlam yüklemeyin geçmişte bırakın gitsin. Kimse kimseyi sevmek zorunda değil. Herkesin özgür iradesi.

Baştan yalnızlığına alışmanı tavsiye ederim, sonra arkadaşlık edin derim.

Tavsiyeniz nedir hocam? Arkadaş çevrem sıfır. Gönüllü faaliyetlere gidiyorum bazen, fakat orada da bulamadım. Bi' kız ara sıra buluşalım deyip numaramı aldı. Bu kadar, başka bir şey olmadı. Görüşelim mi diye bir kere bile sormadım.

Sadece 1 kere arama konusu mantıklı geldi bana. Unutanlar oluyor, evet ama birkaç kişi değer verip geri dönüyor.

Yaşadığınız duruma çok anlam yüklemeyin geçmişte bırakın gitsin. Kimse kimseyi sevmek zorunda değil.

İnsan hayattan silmek zorlayacak gibi ama rahatlama konusunu bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…