Merhaba,
İnsanları sürekli aradım sıkıldılar, burada suç bende, kabul ediyorum. Hiç aramadığım bir kişi bile meşgule atıyor veya açmıyor. Mesaja görüldü bile atmıyor. Aslında olay bundan ibaret değil. Sürekli bir dışlanma halindeyim. Hakiki amcam değil de; uzaktan bir amcam var. Silah sıkılan yerler var, hedefe ateş ederek, ismini tam hatırlayamadım. Bir de GO Kart binmeye gittiler. Beni neden götürmediniz diye sorunca bir dahakine beraber gidelim dedi. Bunların arasında abim de var.
Amcam(uzaktan) beni götüreceğine söz verdi ama 3 gün sonra tekrar gitmişler. Ayrıca, bu kişiler de...
İnsanları sürekli aradım sıkıldılar, burada suç bende, kabul ediyorum. Hiç aramadığım bir kişi bile meşgule atıyor veya açmıyor. Mesaja görüldü bile atmıyor. Aslında olay bundan ibaret değil. Sürekli bir dışlanma halindeyim. Hakiki amcam değil de; uzaktan bir amcam var. Silah sıkılan yerler var, hedefe ateş ederek, ismini tam hatırlayamadım. Bir de GO Kart binmeye gittiler. Beni neden götürmediniz diye sorunca bir dahakine beraber gidelim dedi. Bunların arasında abim de var.
Amcam(uzaktan) beni götüreceğine söz verdi ama 3 gün sonra tekrar gitmişler. Ayrıca, bu kişiler de...
Önceki konulardan durumumu anlarsınız. İnsanlar telefonlarımı açmıyor. Suçun büyük çoğunluğunun bende olduğunu düşünüyorum çünkü sürekli arayarak insanları rahatsız ettim. Belli bir süre kimseyle konuşmadım; daha sonra aradığımda telefonlarımı açtılar fakat ne zaman yardım istesem yanımda duran, beni destekleyen kimse kalmadı. Konunun başlığına insanların aramalarıma cevap vermemesini yazdım ama bu durum da işin içine giriyor.
11-12 kişiyi aradım, hiçbiri mi cevap vermez? Ki bu insanların çoğu yakın çevrem, sürekli iletişimde ve içli dışlı olduğum kişiler. Söyleyin, ben ne yapabilirim? Daha önce de belirttiğim gibi; ha insanlarla arama mesafe koymuşum ha hayatımdan tamamen silmişim, hiçbir şey fark etmiyor. Ne yapacağımı şaşırdım.
Aramalarıma bakmayan kişilerle gerçek hayatta yüz yüze geldiğimde neden açmadıklarını soruyorum, "Müsait değildim" diyorlar. "Bir kere aramıyorum ki, 3-4 defa arıyorum" dediğimde ise "Unutmuşum" gibi geçiştirme yanıtlar alıyorum. O derece büyük bir boşluğa düştüm.
11-12 kişi dediğim grup, belirttiğim gibi yakından görüştüğüm, içli dışlı olduğum insanlar. Bir araya gelip vakit geçiriyoruz, ona rağmen telefonlarıma cevap vermiyorlar; en çok da buna sinirleniyorum. Tekrar etmek istiyorum: Bu insanlarla içli dışlıyız, beraberiz ama iş bana gelince benim için kılını kıpırdatan bir kişi bile yok.