Önceki konulardan durumumu anlarsınız. İnsanlar telefonlarımı açmıyor. Suçun büyük çoğunluğunun bende olduğunu düşünüyorum çünkü sürekli arayarak insanları rahatsız ettim. Belli bir süre kimseyle konuşmadım; daha sonra aradığımda telefonlarımı açtılar fakat ne zaman yardım istesem yanımda duran, beni destekleyen kimse kalmadı. Konunun başlığına insanların aramalarıma cevap vermemesini yazdım ama bu durum da işin içine giriyor.

11-12 kişiyi aradım, hiçbiri mi cevap vermez? Ki bu insanların çoğu yakın çevrem, sürekli iletişimde ve içli dışlı olduğum kişiler. Söyleyin, ben ne yapabilirim? Daha önce de belirttiğim gibi; ha insanlarla arama mesafe koymuşum ha hayatımdan tamamen silmişim, hiçbir şey fark etmiyor. Ne yapacağımı şaşırdım.

Aramalarıma bakmayan kişilerle gerçek hayatta yüz yüze geldiğimde neden açmadıklarını soruyorum, "Müsait değildim" diyorlar. "Bir kere aramıyorum ki, 3-4 defa arıyorum" dediğimde ise "Unutmuşum" gibi geçiştirme yanıtlar alıyorum. O derece büyük bir boşluğa düştüm.

11-12 kişi dediğim grup, belirttiğim gibi yakından görüştüğüm, içli dışlı olduğum insanlar. Bir araya gelip vakit geçiriyoruz, ona rağmen telefonlarıma cevap vermiyorlar; en çok da buna sinirleniyorum. Tekrar etmek istiyorum: Bu insanlarla içli dışlıyız, beraberiz ama iş bana gelince benim için kılını kıpırdatan bir kişi bile yok.

Bro sürekli arayıp darlaman yanlış orası ayrı, ancak içli dışlı olduğun kişiler seni demek ki o kadarda içli dışlı görmüyormuş.
Gerek sevgili, gerek dost sana yanlış yaparsa silmesini bileceksin. Ticaretten dolayı gerek arkadaş, gerek çevre bakımından çok tanıdığım olduğu halde devamlı muhattap olduğum kişi sayısı 5-6'yı geçmez.
Geçmesine de gerek yok, bu yazıyı okuyanlar dahil dost sandığınız 10 kişinin 9'u olası durumda arkasını kazıp kazık atar. Yanınıza alacağınız dostları iyi seçin, gerisini de atın köşeye gitsin. Millet bu ülkede eşini yakın arkadaşıyla aldatıyor, fazla kasmaya gerek yok.