Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Charles Smith

Üstün
Makaleler
3
Cihaz
Samsung Galaxy A51
Ozellikle disaridayken aşırı isiniyor, ben de buzdolabinda birakiyorum. Kimi zaman 15 dakika, bunun zarari olur mu? Baska turlu nasıl soguturum?

Çözüm
Olur tabii ki, nemlenecek telefon ve bu ciddi sorunlara yol acabilir, oksitlenme durumuyla da karsilasabilirsiniz. Yapmayin.

Cok isinip uyari verdigi zaman telefonu tamamen kapatip bekleyebilirsiniz.
Olur tabii ki, nemlenecek telefon ve bu ciddi sorunlara yol acabilir, oksitlenme durumuyla da karsilasabilirsiniz. Yapmayin.

Cok isinip uyari verdigi zaman telefonu tamamen kapatip bekleyebilirsiniz.

Son düzenleme:
Çözüm

Peki nasil soguk tutabilirim? Kullanmasam bile isiniyor ve uyari veriyor. Eve girince de kullanmam gerekiyor ve sogumuyor.

Benim OP9'u Adana'da cayir cayir 44 derecede kullaniyorum ben. Cok da sorun degil sizin sicakliklar.

Benimki asiri sicak uyarisi veriyor. Sizinki nasil isinmiyor anlamadim?

A51 cok ince bir cihaz. Belki bu yuzden isitma problemleri yasiyor olabilir.

Peki nasil soguk tutabilirim? Kullanmasam bile isiniyor ve uyari veriyor. Eve girince de kullanmam gerekiyor ve sogumuyor.

Telefonu sıfırla. Daha sonra varsa RAM Plus, Adaptif batarya, Telefon optimizasyonu gibi şeyleri devre dışı bırak. Pil sekmesinden arka planda çalışan uygulamaların hepsini "derin uyut". Whatsapp ve normal telefon - SMS gibi şeyler hariç Instagram gibi şeyleri kapat. Bazı telefonlarda işlemci modu da var. Oradan pil tasarruflu olan var işlemci frekanslarını kısıyor günlük kullanımda, oyunda düzeltiyor. O modu aç. Ve kesinlikle önerim güç tasarrufunda kullan.

Benim telefon yaninca sadece elime gelen isi hissi oluyor bir de ekranda olan HDR gibi ozellikleri acmama izin vermiyor, normalde de acmadigim icin sorun olmuyor.

Uyari verseydi ben de kafayi yerdim buyuk ihtimalle telefonun soguk durdugu dakika yok cunku, GPS gibi servisleri acik birakiyor musunuz telefonda?