- Makaleler
- 3
Lisede sıranın altına bile koyuyordum, hayatında kaç kere arama yaptılar ki? Ben hiç hatırlamıyorum.
Ararken oraya dokunuyorlar bizden bazıları pantolonun orasına koyuyor da illa yakalanıyor.Pantalonun içine cep diktir yiyorsa oraya dokunsunlar.
Ararken oraya dokunuyorlar bizden bazıları pantolonun orasına koyuyor da illa yakalanıyor.
Telefon konusunda fazla hassasım, telefonumu saklamam lazım. Nasıl saklarım?
telefon neysede uno kartının yasak olması çok saçma arkadaş getirmişti müdür yardımcısı çöpe atmıştıVallahi bizim müdür yardımcılarının 2 side kadın olduğundan biz Uno kartlarını içlikli arkadaşın içliğine lastik takmıştık oraya atıyorduk. Telefon derslerde dahil serbest bizde, o konuda çok rahat bir okul.
Yine sistem saçma bu arada, kartlar yasak ama telefonda Uno yüklü.
Ben dosyaya bir sürü gereksiz kağıt ve test doldurup içine koyuyordum, henüz aramaya denk gelmediğim için tecrübe etme fırsatım olmadı.
Montun şapkası montu asılan yerden alırlarsa patlar. Sigaradan dolayı camlara bakılıyor, dosya bence de mantıklıymış. Ekmek de çalışır.telefon neysede uno kartının yasak olması çok saçma arkadaş getirmişti müdür yardımcısı çöpe atmıştı
Deneyeyim dedim dosya yırtıkmış
Sizden örnek aldığım ve düzenlediğim fikirler;
Cevaplarınız için çok teşekkürler
- Pencere kenarına koymak.
- Montun şapkasına koymak.
- Dosyaya koymak (fav)
- Telefonu buzdolabı poşetine koyup ekmeğin içine koymak (sürekli ekmek arası yemek götürdüğüm için bu da favori)
![]()
Show Haber'e haber sal, ertesi gün ekranda. (!)Ararken oraya dokunuyorlar bizden bazıları pantolonun orasına koyuyor da illa yakalanıyor.