Ararken oraya dokunuyorlar bizden bazıları pantolonun orasına koyuyor da illa yakalanıyor.

Vallahi bizim müdür yardımcılarının 2 side kadın olduğundan biz Uno kartlarını içlikli arkadaşın içliğine lastik takmıştık oraya atıyorduk. Telefon derslerde dahil serbest bizde, o konuda çok rahat bir okul.

Yine sistem saçma bu arada, kartlar yasak ama telefonda Uno yüklü.

Son düzenleme:
Vallahi bizim müdür yardımcılarının 2 side kadın olduğundan biz Uno kartlarını içlikli arkadaşın içliğine lastik takmıştık oraya atıyorduk. Telefon derslerde dahil serbest bizde, o konuda çok rahat bir okul.

Yine sistem saçma bu arada, kartlar yasak ama telefonda Uno yüklü.
telefon neysede uno kartının yasak olması çok saçma arkadaş getirmişti müdür yardımcısı çöpe atmıştı

Ben dosyaya bir sürü gereksiz kağıt ve test doldurup içine koyuyordum, henüz aramaya denk gelmediğim için tecrübe etme fırsatım olmadı.

Deneyeyim dedim dosya yırtıkmış :D

Sizden örnek aldığım ve düzenlediğim fikirler;
  • Pencere kenarına koymak.
  • Montun şapkasına koymak.
  • Dosyaya koymak (fav)
  • Telefonu buzdolabı poşetine koyup ekmeğin içine koymak (sürekli ekmek arası yemek götürdüğüm için bu da favori)
Cevaplarınız için çok teşekkürler 💙💙

Son düzenleme:
telefon neysede uno kartının yasak olması çok saçma arkadaş getirmişti müdür yardımcısı çöpe atmıştı

Deneyeyim dedim dosya yırtıkmış :D

Sizden örnek aldığım ve düzenlediğim fikirler;
  • Pencere kenarına koymak.
  • Montun şapkasına koymak.
  • Dosyaya koymak (fav)
  • Telefonu buzdolabı poşetine koyup ekmeğin içine koymak (sürekli ekmek arası yemek götürdüğüm için bu da favori)
Cevaplarınız için çok teşekkürler 💙💙
Montun şapkası montu asılan yerden alırlarsa patlar. Sigaradan dolayı camlara bakılıyor, dosya bence de mantıklıymış. Ekmek de çalışır.

Ararken oraya dokunuyorlar bizden bazıları pantolonun orasına koyuyor da illa yakalanıyor.
Show Haber'e haber sal, ertesi gün ekranda. (!)
Tacize girer, suç olduğunu söylememe gerek yok sanırım. Birisi bu durumu şikâyet etmeye vs. kalkarsa fena tutuşurlar.
Orayı da aramak nedir ya?