Telefonu şarjda kullanmak zararlı mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 22809
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 215

22809

Deneyimli
Makaleler
3
Telefonu şarjda kullanmak zararlı mı? Tarayıcı kullanıyorum ve video izliyorum. Şarjdayken oyun oynamıyorum. Isınma sorunu falan yok. CPU-Z ve AIDA64 uygulamalarında pil sağlığı iyi gösteriyor. Sıkıntı olur mu?

Yani çok zararlı değil ama sağlıklı da değil. Elinizden geldiğince şarjda bakmayın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Doğru kullanırsan zararlı olmaz. Oyun,video gibi kullanımda telefon ısınırsa batarya yıpranır. Haricinde sorun yok

Batarya isinmadigi surece sorun degil. AIDA64, CPU Z'ye inanma, telefon calistigi surece pile iyi diyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Zararı yok diye biliyorum ayrıyeten merakınız varsa bu videoyu izleyebilirsiniz.

.

AIDA64 ve CPU-Z, pil konusunda yanlış bilgi veriyor 4. mesajdan anladığım kadarıyla. Peki ya pil haricinde yanlış bilgi verme olasılığı var mı? Ben kullanıyorum çünkü.

Oyun oynamadığın sürece sıkıntı olmaz. Oyun oynarsan aşırı ısındığı için hoş şeyler olmayabilir ama video izlemek normal şeylere bakmak vs. sorun çıkarmaz.

Kendi tecrübemle söyleyebilirim ki pili çok hızlı "öldürüyor"

AIDA64 ve CPU-Z, pil konusunda yanlış bilgi veriyor 4. mesajdan anladığım kadarıyla. Peki ya pil haricinde yanlış bilgi verme olasılığı var mı? Ben kullanıyorum çünkü.
Hayir. Sadece pil konusunda kotu.

O da yani pek cpuz nin sorunu degil. Root/ADB access yok o yuzden detayli bilgi cekemiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…