Telefonu şarjda kullanmak zararlı mı? Tarayıcı kullanıyorum ve video izliyorum. Şarjdayken oyun oynamıyorum. Isınma sorunu falan yok. CPU-Z ve AIDA64 uygulamalarında pil sağlığı iyi gösteriyor. Sıkıntı olur mu?
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 22 Temmuz 2024
- Makaleler
- 6
Telefonu şarjda kullanmak zararlı mı? Tarayıcı kullanıyorum ve video izliyorum. Şarjdayken oyun oynamıyorum. Isınma sorunu falan yok. CPU-Z ve AIDA64 uygulamalarında pil sağlığı iyi gösteriyor. Sıkıntı olur mu?
Yani çok zararlı değil ama sağlıklı da değil. Elinizden geldiğince şarjda bakmayın.
Son düzenleyen: Moderatör:
Aterz
Becerikli
Doğru kullanırsan zararlı olmaz. Oyun,video gibi kullanımda telefon ısınırsa batarya yıpranır. Haricinde sorun yokTelefonu şarjda kullanmak zararlı mı? Tarayıcı kullanıyorum ve video izliyorum. Şarjdayken oyun oynamıyorum. Isınma sorunu falan yok. CPU-Z ve AIDA64 uygulamalarında pil sağlığı iyi gösteriyor. Sıkıntı olur mu?
avkila.tech
Becerikli
- Makaleler
- 1
Batarya isinmadigi surece sorun degil. AIDA64, CPU Z'ye inanma, telefon calistigi surece pile iyi diyor.
Son düzenleyen: Moderatör:
Pil sağlığı için Accubattery öneririm.
- Makaleler
- 9
Oyun oynamadığın sürece sıkıntı olmaz. Oyun oynarsan aşırı ısındığı için hoş şeyler olmayabilir ama video izlemek normal şeylere bakmak vs. sorun çıkarmaz.
avkila.tech
Becerikli
- Makaleler
- 1
Hayir. Sadece pil konusunda kotu.AIDA64 ve CPU-Z, pil konusunda yanlış bilgi veriyor 4. mesajdan anladığım kadarıyla. Peki ya pil haricinde yanlış bilgi verme olasılığı var mı? Ben kullanıyorum çünkü.
O da yani pek cpuz nin sorunu degil. Root/ADB access yok o yuzden detayli bilgi cekemiyor.