creazy 37
Üstün
Lifebox bulut depolama kullanıyorum. Ve USB bellek 256 GB kullanıyorum. Lifebox bulut depolamasında, 102 bin fotoğraf-video var. USB bellekte de, 43 bin arası var.
Yakında Snapchat bulutlardaki fotoğrafları silecek gibi bir söylenti var. Şu taktiklerle benim de bir şeyler depolamam gerekecekLifebox bulut depolama kullanıyorum. Ve USB bellek 256 GB kullanıyorum. Lifebox bulut depolamasında, 102 bin fotoğraf-video var. USB bellekte de, 43 bin arası var.
Pahalı değil. Al geç. Aylık 129 TL istiyor.iCloud'a yedeklemeyi düşündüm ama 50GB'i çok kolay geçecek ve 200'lük plana da gerek duymuyorum.
Orası öyle de. iCloud'a alıp yedeklersem onlar telefona da inecek ve çok fazla fotoğraf, video var.
Teşekkürler.Yıllardır kullanıyorum, hiç ciddi bir sıkıntı yaşamadım. Abonelik ücretleri de uygun. Rehber kaydetme özelliği gibi ek özellikleri var. Hatta bazen USB bellekteki dosyaları da ekliyorum. Şimdilik işimi gayet iyi görüyor. Google One alıp oraya da yedeklemeyi düşündüm ama önce fiyatına bakmak lazım, uygunsa değerlendiririm.
Google One; 2 TB için yıllık 2.000 TL. Aylık yaparsan 250 TL.Google One alıp oraya da yedeklemeyi düşündüm ama önce fiyatına bakmak lazım, uygunsa değerlendiririm.
Google One; 2 TB için yıllık 2.000 TL. Aylık yaparsan 250 TL.
Sen bilirsin hocam. Google güvenlik konusunda süper ama gizlilik açısı malum.
Sen bilirsin hocam. Google güvenlik konusunda süper ama gizlilik açısı malum.