Telefonunuzda kaç tane fotoğrafınız var?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Morthunel
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 42
  • Görüntüleme Görüntüleme 655
  • Etiketler Etiketler
    kaç var
Google One mı satın aldınız, harici HDD falan mı?

Lifebox bulut depolama kullanıyorum. Ve USB bellek 256 GB kullanıyorum. Lifebox bulut depolamasında, 102 bin fotoğraf-video var. USB bellekte de, 43 bin arası var.

Lifebox bulut depolama kullanıyorum. Ve USB bellek 256 GB kullanıyorum. Lifebox bulut depolamasında, 102 bin fotoğraf-video var. USB bellekte de, 43 bin arası var.
Yakında Snapchat bulutlardaki fotoğrafları silecek gibi bir söylenti var. Şu taktiklerle benim de bir şeyler depolamam gerekecek Lifebox kullanma sebebiniz nedir? iCloud'a yedeklemeyi düşündüm ama 50GB'i çok kolay geçecek ve 200'lük plana da gerek duymuyorum.

Lifebox kullanma sebebiniz nedir?

Yıllardır kullanıyorum, hiç ciddi bir sıkıntı yaşamadım. Abonelik ücretleri de uygun. Rehber kaydetme özelliği gibi ek özellikleri var. Hatta bazen USB bellekteki dosyaları da ekliyorum. Şimdilik işimi gayet iyi görüyor. Google One alıp oraya da yedeklemeyi düşündüm ama önce fiyatına bakmak lazım, uygunsa değerlendiririm.

7853, ben 20 tanesinde falan varım herhalde.

Pahalı değil. Al geç. Aylık 129 TL istiyor.
Orası öyle de. iCloud'a alıp yedeklersem onlar telefona da inecek ve çok fazla fotoğraf, video var.
Teşekkürler.

Sen bilirsin hocam. Google güvenlik konusunda süper ama gizlilik açısı malum.

Proton Drive gizlilik konusunda gerçekten iyi, uçtan uca şifrelemesi var.
124 TL'ye 200 GB, ayda 250 TL'ye de 1 TB planı var.
Bakalım, eğer 200 GB'ı geçerse 250 TL'lik olanı alacağım; geçmezse 124 TL'lik planda kalırım.
Şimdilik 10 TL'lik kampanyalı 1 aylık 1TB deneme aldım, bir deneyeyim dedim, ona göre karar vereceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…