LinkedIn bile yüklü geliyordu Samsung'ta, silmeye de imkan vermiyordu. Allah yardımcınız olsun, Samsung kullanıcıları olarak.Evet sistem uygulamalarınıda ediyorum. Samsung telefon sorunları ://. Onları çıkarırsam 110 tane falan oluyor sanırım.
Detaylar
Kim cevapladı?8GB'dan 256GB'a geçtiğimden dolayı hayvanlık yapıp 165 tane uygulama yüklemişim. En yakın zamanda çoğundan kurtulacağım.
Aynısı
AceTeq 2
Üstün
Fazla çıkmasının nedeni, X-Plore Dosya yöneticisi kullanmamdan olabilir. Telefonun göstermediği uygulamaları da görebiliyorum sanırım.
play.google.com
X-plore File Manager - Google Play'de Uygulamalar
X-plore, ağaç görünümü, LAN/Kök/Bulutlar ve daha fazlasını içeren çift bölmeli dosya yöneticisidir.
Teşekkürler. Ben şahsen problem etmiyorum çünkü cihazım a15 (vergi indirimi ile 2.5kya geldi) ama s24 falan kullansaydım laf ederdim.LinkedIn bile yüklü geliyordu Samsung'ta, silmeye de imkan vermiyordu. Allah yardımcınız olsun, Samsung kullanıcıları olarak.
Pixel deneyimine benzer, EvolutionX'de güzel Pixel Experience geliştirilmesi durduğu için tavsiye edebilirim; tabii geliştirilmiş ise.Pixel Experience yüklü diğer cihazımda her şey dahil 236 uygulama var.
İyiymiş baya az.
Pixel deneyimine benzer, Evolution X'de güzel PixelExperience geliştirilmesi durduğu için tavsiye edebilirim; tabii geliştirilmiş ise.
İyiymiş bayağı az.
ADB ile sile sile bayağı boşarttım gekde 490 alan cihaz 800'lere çıktı bayağı uçtu.
İyiymiş. Bende devre dışı bıraktıklarım var; onları da silsem belki etki eder.ADB ile sile sile bayağı boşarttım gekde 490 alan cihaz 800'lere çıktı bayağı uçtu.