K
Kargir Apartman
Ziyaretçi
Tek çocuk yetiyor. Sen dertlenme.Ondan sonra 25 çocukla futbol takımı kurarsın 2 tane halı saha kiralarsın.
Tek çocuk yetiyor. Sen dertlenme.Ondan sonra 25 çocukla futbol takımı kurarsın 2 tane halı saha kiralarsın.
Ben zina yapmıyorum. Bu yüzden prezervatife karşıyım. Arkadaşın değil abin yaşındayım.Sevgili arkadaşım tek sorun çocuk olması değil sağlıklı değil cinsel birliktelik yaşadığın insanlara kan testi yapıp beraber olmuyorsun sağlık için korunmak şart.
Sırf onun yazılarını okumak için o gazeteyi alırdım.. Şimdi ise bulmaca çözmek için alınıyor.Haydar hoca yok artık, Insanlar biryerden bilinçlenmeli..
Çıkabilir de yani bunu dert etmeye sıra gelene kadar dert edilecek çok şey var, o yüzden bu durumu şu anlık dert etmeBenn zaten reklamı suçlamıyorum. Ama yani bu reklam gün içinde de çıkabilir..
Dert etmiyorum kanka sadece sizin de düşüncelerinizi almak istedim.Çıkabilir de yani bunu dert etmeye sıra gelene kadar dert edilecek çok şey var, o yüzden bu durumu şu anlık dert etme![]()
Prezervatif reklamı çıktı diye kanalı değiştirmem şahsen. Hatta çocuğumu gözlemlerim nasıl karşılıyor diye. Yüz ifadesine falan bakarım.Dert etmiyorum kanka sadece sizin de düşüncelerinizi almak istedim.
İnsanların küçük yaştan itibaren bu tarz konularda bilinçlendirilmesi gerektiği tarafındayım. Sonuç olarak prezervatifler kötü bir şey değil. Aksine bu tarz reklamları daha çok insanın görmesi gerek. Böylelikle prezervatifler hakkında bilinçlenip istenmeyen durumların önüne geçebilirler.