Max Caulfield

Üstün
Makaleler
15
Yer
Arcadia Bay
Merhaba arkadaşlar,

Life is Strange'i bitirdiğim için Don't Nod'ın geliştirdiği diğer oyunlara bakayım dedim. 2020'de çıkmış ve Microsoft tarafından Türkiye dahil 26 ülkede yayınlanmamış olan Tell Me Why oyunu dikkatimi çekti. Hemen oyunu korsan olarak indirdim ve sorunsuz çalışıyor.

Sizce Tell Me Why oynanır mı? İyi bir oyun mudur?

Mükemmel oyundur, kesinlikle oynamanızı tavsiye ederim. Hikayesi sizi içine çekiyor, tüm her yeri detaylıca inceliyorsunuz ve hikayeden kopamıyorsunuz. Seçim tercihi de barındıran oyun.

Konuya tekrar yazıyorum. 30 Haziran'da Tell Me Why'ı meşhur VPN ve geçici bölge değiştirme metoduyla Steam kütüphaneme ekledim. Oyun her Haziran ayı bedavaya dağıtıldığı için son günde yetiştim ve oyunu sorunsuzca kütüphaneme eklemiş oldum.

Şu aralar arada daha önceden bitirdiğim oyunlardan ekran görüntüsü almak ve CS2'de drop almak dışında pek oyun oynamıyorum. Sizce şimdi Tell Me Why'a başlanır mı?

Konuya tekrar yazıyorum. 30 Haziran'da Tell Me Why'ı meşhur VPN ve geçici bölge değiştirme metoduyla Steam kütüphaneme ekledim. Oyun her Haziran ayı bedavaya dağıtıldığı için son günde yetiştim ve oyunu sorunsuzca kütüphaneme eklemiş oldum.

Şu aralar arada daha önceden bitirdiğim oyunlardan ekran görüntüsü almak ve CS2'de drop almak dışında pek oyun oynamıyorum. Sizce şimdi Tell Me Why'a başlanır mı?
Aksiyon pek yoktu bu oyunda, daha sakin ilerliyor. Sıkılmam diyorsan başla.

Life is Strange'i sevmiştim şahsen, bu tarz interaktif hikayeli oyunlarda aksiyon olmaz zaten. Çok daha sakin bir şekilde ilerliyor bu tarz oyunlar. Bu nedenle başlamayı düşünüyorum.
Life is Strange sonlara doğru tempo artıyordu ama yine Detroit'te falan vardi güzel sahneler. Ben de seviyorum bu arada bu tarz oyunlari ama bazıları yavas buluyor diye uyarayım dedim. Seviyorsan madem oynayabilirsin.