Geometri kitabı almak istiyorum fakat hiç geometri gören biri değilim, o yüzden temel bir kitap alıp öyle ilerlemek istiyorum. Ayrıyeten kırtasiyelerden kitap fotokopi çekmek mantıklı mıdır? Yapan varsa bilgilendirse çok iyi olur. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu kitabın "matematiğin ilacı" başka versiyonu var ben de fakat o versiyondaki sorular çok zorlamıştı beni bu da öyle mi?
Evet o kitabı da kullanıyorum. Yani şöyle söyleyeyim eğer o kitaptaki soruları yapamiyorsan konuyu tam anlamamissin demektir veya temelin hiç yoktur. Temel kamplarina bir göz atabilirsin. Ben bıyıklı matematiğin 10 günde matematik temel atma kampıni bitirdikten sonra yine aynı kanaldan paralel ilerliyorum matematiğin ilaci ve kamp kitaplarıyla.

Evet o kitabı da kullanıyorum. Yani şöyle söyleyeyim eğer o kitaptaki soruları yapamiyorsan konuyu tam anlamamissin demektir veya temelin hiç yoktur. Temel kamplarina bir göz atabilirsin. Ben bıyıklı matematiğin 10 günde matematik temel atma kampıni bitirdikten sonra yine aynı kanaldan paralel ilerliyorum matematiğin ilaci ve kamp kitaplarıyla.
Hocam sizin kullandığınız kitabın linkini atar mısınız? Belki karıştırıyor olabilirim.

Hocam sizin kullandığınız kitabın linkini atar mısınız? Belki karıştırıyor olabilirim.
Şu ikisi hocam.
acil-yayinlari-tyt-ayt-geometrin_NjUwOTAyMzQ5_1.webp
images.webp