Psikiyatriye gitmiştim zaten 4 yıl önce, 4 yıldır ilaç içiyorum ama tamamen dikkat eksikliğimi engelliyor mu emin değilim.Ben günde 8 saat çalışıyorum. 8 saatin aşağısı zaten kurtarmaz. 40 netle başladım, sayısalda 0 net yaptım TYT'den. Yani denemede sadece sözel çözerek 40 yaptım. Bu yıl sınava gireceğim. Bu tempoyla devam edebilirsem, rahatlıkla ilk 100 bine gireceğimi düşünüyorum. Ablam hiç ders çalışmazdı, eşit ağırlıktaydı o da sizin gibi. 60 TYT, 50 AYT civarı bir şey yaptı, 100 bine girdi. Çalışırsan yaparsın.
Önce bir doktora git, dikkat eksikliği gerçekten var mı yoksa sadece çalışmak mı istemiyorsun, bunu öğren. Eğer telefon bağımlısıysan tabii ki ders çalışamazsın. Sosyal medyayı silmelisin. Çalışırken mola verdiğinde dizi/film izlemek ya da kitap okuman lazım.
Gerçekten dikkat eksikliği varsa, rapor alınca sana ek süre veriyorlar. Bir de sınavda sınıfta sadece sen oluyorsun, öyle biliyorum ben. Yine de detaylıca araştırırsın.
Detaylar
Kim cevapladı?2 yılın var, çok şey değişir iki yılda ama şimdi "Daha iki yıl var, acelesi yok, hallederim bir ara" gibisinden düşünme sakın, düzenli olarak derslerine çalış, arada kendine denemeler yap, eksiklerini gör, özellikle eksiklerin, yapmakta zorlandığın konular üzerine git.
Yeni konular
-
1.000 TL'ye kadar bilgisayar masası için ayak destek ünitesi önerisi
- Michael MYERS
-
-
-
-
-
-
-