Temiz format mı yoksa Windows ayarlarından format mı?

cemkaraca

Yetkin
Bilgisayarım Arapça oldu geri çeviremiyorum. Temiz USB format mı atmalıyım yoksa Windows ayarlarından sistemi geri yüklesem ve öyle format atsam olur mu? Temiz kurulum formatı için USB hazırlamam gerek onu da yapamam her şey Arapça oldu bilgisayarda çok zor anlıyorum, çeviri saçma çalışıyor bazen.

Sonuçta Windows' un düzgün çalışıyormuş. Ayarlardan sadece ayarları sıfırlayacak şekilde format atman mantıklı olur. USB imkanınız da yokmuş zaten uğraşmaya gerek yok. Normalde bende temiz kuruluma takıntılı birisiyim ama USB imkanı yoksa aşırı gerekli bir durum değil başka zamanda halledersiniz temiz kurulumu.

Kesinlikle temiz format atmalısın. Diğer türlü bir sürü kalıntı dosya kalıyor gereksiz yük.

Bilgisayarına şeriat virüsü girmiş.

Bilgisayarı sıfırlamak yerine telefondan görüntülü Google Çeviri kullanarak ayarlardan tekrar Türkçe yapsanız ya. Geri çeviremiyorum ne demek? Niye çevrilmesin?

İngilizceye çeviriyorum bilgisayarı 2 3 dakika sonra yine Arapça oluyor.

Hocam Google Lens kullanın isterseniz çeviri için belki işinize yarayabilir. Ya da Referens türkçe bir video bulup aynılarını yaparak da ilerleyebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…