Bilgisayarım Arapça oldu geri çeviremiyorum. Temiz USB format mı atmalıyım yoksa Windows ayarlarından sistemi geri yüklesem ve öyle format atsam olur mu? Temiz kurulum formatı için USB hazırlamam gerek onu da yapamam her şey Arapça oldu bilgisayarda çok zor anlıyorum, çeviri saçma çalışıyor bazen.
Buradan yükleme medyasını indirin. Oradan tekrar Türkçe Windows 11 kurun. Kurulum bittikten sonra C diskindeki Windows.old klasöründen önceki Windows'a ait dosyalara ulaşabilirsiniz.
Sonuçta Windows' un düzgün çalışıyormuş. Ayarlardan sadece ayarları sıfırlayacak şekilde format atman mantıklı olur. USB imkanınız da yokmuş zaten uğraşmaya gerek yok. Normalde bende temiz kuruluma takıntılı birisiyim ama USB imkanı yoksa aşırı gerekli bir durum değil başka zamanda halledersiniz temiz kurulumu.
Bilgisayarı sıfırlamak yerine telefondan görüntülü Google Çeviri kullanarak ayarlardan tekrar Türkçe yapsanız ya. Geri çeviremiyorum ne demek? Niye çevrilmesin?
Bilgisayarı sıfırlamak yerine telefondan görüntülü Google Çeviri kullanarak ayarlardan tekrar Türkçe yapsanız ya. Geri çeviremiyorum ne demek? Niye çevrilmesin?
Hocam Google Lens kullanın isterseniz çeviri için belki işinize yarayabilir. Ya da Referens türkçe bir video bulup aynılarını yaparak da ilerleyebilirsiniz.
O zaman gerçekten virüs girmiş olabilir.
Temiz USB'den format atın, daha kısa sürecektir. Ben bir kere sıfırlama yapmayı denedim 3-4 saat sürdü niyeyse. Format 15 dakika.