O zaman gerçekten virüs girmiş olabilir.
Temiz USB'den format atın, daha kısa sürecektir. Ben bir kere sıfırlama yapmayı denedim 3-4 saat sürdü niyeyse. Format 15 dakika.
Virüs girmediğine eminim. Yanımda usb olmadığı için formatta atamıyorum. O yüzden windows ayarlarından falan sıfırlamam gerekli bir şekilde. İşlerim yarım kalıyor yoksa.

Bilgisayarım Arapça oldu geri çeviremiyorum. Temiz USB format mı atmalıyım yoksa Windows ayarlarından sistemi geri yüklesem ve öyle format atsam olur mu? Temiz kurulum formatı için USB hazırlamam gerek onu da yapamam her şey Arapça oldu bilgisayarda çok zor anlıyorum, çeviri saçma çalışıyor bazen.

Sosyaldaki Windows 10 isosunu yazdır Rufus'la içinde güncellemeler kurulu geliyor ve bu inanılmaz zamandan tasarruf ettiriyor.

Sosyaldaki Windows 10 ISO'sunu yazdır Rufus'la içinde güncellemeler kurulu geliyor ve bu inanılmaz zamandan tasarruf ettiriyor.

Ve eğer ki bir daha böyle olmasını istemiyorsan Home Single lang. sürümünü kur.

Sosyaldaki Windows 10 isosunu yazdır Rufus'la içinde güncellemeler kurulu geliyor ve bu inanılmaz zamandan tasarruf ettiriyor.

Ve eğer ki bir daha böyle olmasını istemiyorsan Home Single langırt sürümünü kur.
Maalesef evde usb bulamadım mecbur windows ayarlarından sıfırlamma gerekli. Bu durumda kalıntı kalır mı? Hiç kalmamasını istiyorum.