Ömer_Yeter Yetkin Katılım 1 Nisan 2025 Mesajlar 3.629 Çözümler 8 Beğeniler 2.719 Yer Trabzon/Şalpazarı 5 Nisan 2025 #21 4584 dedi: Sanal disk oluşturarak temiz format atabilirsin. Genişletmek için tıkla... Sanal disk pek önermiyorum. Söyle mesela sanal disklerin içerisindeki veriler C ye de işlediğinden sistem bir anda şişebilir. Silinen üye dedi: Evet lisanslı. Genişletmek için tıkla... Lisans türünü biliyor musunuz?
4584 dedi: Sanal disk oluşturarak temiz format atabilirsin. Genişletmek için tıkla... Sanal disk pek önermiyorum. Söyle mesela sanal disklerin içerisindeki veriler C ye de işlediğinden sistem bir anda şişebilir. Silinen üye dedi: Evet lisanslı. Genişletmek için tıkla... Lisans türünü biliyor musunuz?
4 4584 Uzman Katılım 16 Şubat 2024 Mesajlar 731 Çözümler 5 Beğeniler 517 5 Nisan 2025 #22 Ömer_Yeter dedi: Sanal disk pek önermiyorum. Söyle mesela sanal disklerin içerisindeki veriler C ye de işlediğinden sistem bir anda şişebilir. Lisans türünü biliyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Niye şişsin ki? Sanal diskin içerisinde sadece Windows kurulu olacak.
Ömer_Yeter dedi: Sanal disk pek önermiyorum. Söyle mesela sanal disklerin içerisindeki veriler C ye de işlediğinden sistem bir anda şişebilir. Lisans türünü biliyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Niye şişsin ki? Sanal diskin içerisinde sadece Windows kurulu olacak.
Ömer_Yeter Yetkin Katılım 1 Nisan 2025 Mesajlar 3.629 Çözümler 8 Beğeniler 2.719 Yer Trabzon/Şalpazarı 5 Nisan 2025 #23 4584 dedi: Niye şişsin ki? Sanal diskin içerisinde sadece Windows kurulu olacak. Genişletmek için tıkla... Program falan kurmayacak mı hocam bilgisayara ?ben onu düşündüğümden dolayı dedim.
4584 dedi: Niye şişsin ki? Sanal diskin içerisinde sadece Windows kurulu olacak. Genişletmek için tıkla... Program falan kurmayacak mı hocam bilgisayara ?ben onu düşündüğümden dolayı dedim.
4 4584 Uzman Katılım 16 Şubat 2024 Mesajlar 731 Çözümler 5 Beğeniler 517 5 Nisan 2025 #24 Ömer_Yeter dedi: Program falan kurmayacak mı hocam bilgisayara ?ben onu düşündüğümden dolayı dedim. Genişletmek için tıkla... Programı sanal diske kurmayacak ki ana diske kuracak. Sanal diskin içinde sadece Windows setup dosyaları olacak.
Ömer_Yeter dedi: Program falan kurmayacak mı hocam bilgisayara ?ben onu düşündüğümden dolayı dedim. Genişletmek için tıkla... Programı sanal diske kurmayacak ki ana diske kuracak. Sanal diskin içinde sadece Windows setup dosyaları olacak.
KS KS cemkaraca Yetkin Katılım 26 Temmuz 2024 Mesajlar 2.756 Çözümler 11 Beğeniler 1.497 5 Nisan 2025 #25 Ömer_Yeter dedi: Lisans türünü biliyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Home lisans. Yani bilmiyorum. Bilgisayarcıya götürdüm o bile anlamadı. Of ne yapacağım ben?
Ömer_Yeter dedi: Lisans türünü biliyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Home lisans. Yani bilmiyorum. Bilgisayarcıya götürdüm o bile anlamadı. Of ne yapacağım ben?
S snop02 Uzman Katılım 8 Ocak 2025 Mesajlar 845 Çözümler 4 Beğeniler 365 Yer Ortadoğu 6 Nisan 2025 #26 Silinen üye dedi: Home lisans. Yani bilmiyorum. Bilgisayarcıya götürdüm o bile anlamadı. Of ne yapacağım ben? Genişletmek için tıkla... CMD yonetici: slmgr.vbs -dli enter yap gelen ekranda keyin turu oem/retail oldugu yazar
Silinen üye dedi: Home lisans. Yani bilmiyorum. Bilgisayarcıya götürdüm o bile anlamadı. Of ne yapacağım ben? Genişletmek için tıkla... CMD yonetici: slmgr.vbs -dli enter yap gelen ekranda keyin turu oem/retail oldugu yazar
KS KS cemkaraca Yetkin Katılım 26 Temmuz 2024 Mesajlar 2.756 Çözümler 11 Beğeniler 1.497 6 Nisan 2025 #27 snop02 dedi: CMD yonetici: slmgr.vbs -dli enter yap gelen ekranda keyin turu oem/retail oldugu yazar Genişletmek için tıkla... Retail imiş.
snop02 dedi: CMD yonetici: slmgr.vbs -dli enter yap gelen ekranda keyin turu oem/retail oldugu yazar Genişletmek için tıkla... Retail imiş.