Dagster3532

Uzman
RTX 3080 ekran kartımı satmak için bugün ilana koydum, ancak kart açıldığı için tepki aldım. Kart ısınıyorsa ve bakıma ihtiyaç varsa tam olarak ne yapmam gerektiğini anlamadım. VRAM daha önce 110 °C’ye kadar çıkıyordu. Ben bakım yaptım; şimdi kart 80 °C civarında çalışıyor. Bir alıcı hem “çok istiyorsun” dedi hem de “çok ısınıyor, benim kartım 60 °C’yi geçmiyor” diyerek kartın yarı fiyatını teklif etti. Düşünceniz nedir?

Son düzenleme:
Temizlik yapmak neden değerini düşürsün ki? Onlar ölücü tayfadır. Eften püften sebepler bulup kartı yarı fiyatına kapatmaya çalışırlar. Genelde al-sat yaparak para kazanırlar. Siz kendi fiyatınızdan satmaya devam edin.

Garantisi olan kartlarda kartın güvenlik bandı açılması kartı garantiden çıkarıyor ancak 3080 tahminimce çoktan garantiden çıkmıştır. Zaten yüksek TDP çeken ısınan bir seri bu şekilde dönüş yapanlar ölücüdür muhtemelen.

@NightWist, @CliqueDOS, @peaceswitz,
Hocam, bence RTX 3050 bile olsa açılmasının sorun olacağını düşünmüyorum. Çünkü zaten kaç yıllık bir seri. Bu kadar takıntılıysa sıfır alsınlar o zaman bence. Az önce birisi “7500 eder, açılmış bu kart hayır gelmez” yazmış.

Ice Dragon termal pad ve MX‑6 termal macun ile yeniledim.

@NightWist, @CliqueDOS, @peaceswitz,
Hocam, bence RTX 3050 bile olsa açılmasının sorun olacağını düşünmüyorum. Çünkü zaten kaç yıllık bir seri. Bu kadar takıntılıysa sıfır alsınlar o zaman bence. Az önce birisi “7500 eder, açılmış bu kart hayır gelmez” yazmış.

Ice Dragon termal pad ve mx‑6 termal macun ile yeniledim.

En iyisini yapmışsınız. Boş verin onları; her ürün satarken bolca bu insanlarla karşılaşacaksınız.

@NightWist, @CliqueDOS, @peaceswitz, hocam bence 3050 bile olsa bence açılmasının sorun olacağını düşünmüyorum. Çünkü kaç yıllık seri zaten. Bu kadar takıntılıysa sıfır alsınlar o zaman bence. Az önce birisi 7500 eder açılmış bu kart hayır gelmez yazmış.
7500 TL'ye gitsin 3050 alsın o teklifi yapan utanmazlar. Bu arada kartın çipine macun sürdüyseniz çok uzun süre dayanmayacaktır. PTM veya Helios gibi faz değişimli pad kullanmak gerekiyor aksi taktirde hangi macun olursa olsun 2 aya pumpout oluyor.

Ölücüleri boş ver, herkese aynı teklifler, benden daha kötü değere sahip kartı sırf bakım yapman gerekli dediğim için tercih eden bir süper zeka vardı. Benim kart 2000RPM 75 derece görürken attığı kart 2800RPM 78 derece görüyordu. PTM7950 bakımla 9,5 diğer türlü 9 olur dedim geldi bu 8,5 daha iyi dedi gitti aldı.

Ölücüleri boş ver, herkese aynı teklifler, benden daha kötü değere sahip kartı sırf bakım yapman gerekli dediğim için tercih eden bir süper zeka vardı. Benim kart 2000RPM 75 derece görürken attığı kart 2800RPM 78 derece görüyordu. PTM7950 bakımla 9,5 diğer türlü 9 olur dedim geldi bu 8,5 daha iyi dedi gitti aldı.
Piyasada bakımı yapılmış kartların çoğuda MX-4 sürülüp geçilmiş kartlar ne kadar bakımlı denebilir tartışma konusu. :/