Dosya yolu: C:\Windows\Temp\cpuz158\cpuz158_x64.sys dosyası ASUS servisi tarafından her başlangıçta oluşturuluyor ve kilitleniyor. ASUS servisi bu dosyaya ihtiyaç duyuyor ve silinmesini engelliyor.
Dosya güvenilir. İçinizin rahat olması için antivirüslere de taratıyorum: VirusTotal
Yüklü olmasına gerek yok. Onun bir ara yüzü var ve o arayüzünü kullanan başka programlar var bilgisayarınızda. Mesela sistemin, anakartın kendi yazılımı varsa arka planda CPU-Z API'sini kullanıyor olabilir. O API yüzünden de devrede olabilir.
Anydesk uygulamasını indirip ID bilgisi verir misiniz? "hasanmerkit" kullanıcı adıyla gelecek bağlantıyı kabul edin.
Bu uygulama bilgisayarınızı uzaktan kullanabilmemi sağlayacak. Proccess Explorer ile de kontrol sağlayacağım.
AnyDesk uygulamasını indirip ID bilgisi verir misiniz? "hasanmerkit" kullanıcı adıyla gelecek bağlantıyı kabul edin.
Bu uygulama bilgisayarınızı uzaktan kullanabilmemi sağlayacak. Proccess Explorer ile de kontrol sağlayacağım.
Sana yardımcı olabilecek bir kişiye fare ve klavyeni uzatacaksın. Ben kullanırken fare veya klavyene dokunursan Anydesk benim kullanmamı direk engelleyecek. Bu esnada ekranı da izleyebilirsin.
Sana yardımcı olabilecek bir kişiye fare ve klavyeni uzatacaksın. Ben kullanırken fare veya klavyene dokunursan AnyDesk benim kullanmamı direk engelleyecek. Bu esnada ekranı da izleyebilirsin.
Dosya yolu: C:\Windows\Temp\cpuz158\cpuz158_x64.sys dosyası ASUS servisi tarafından her başlangıçta oluşturuluyor ve kilitleniyor. ASUS servisi bu dosyaya ihtiyaç duyuyor ve silinmesini engelliyor.
Dosya güvenilir. İçinizin rahat olması için antivirüslere de taratıyorum: VirusTotal
Yüklü olmasına gerek yok. Onun bir ara yüzü var ve o arayüzünü kullanan başka programlar var bilgisayarınızda. Mesela sistemin, anakartın kendi yazılımı varsa arka planda CPU-Z API'sini kullanıyor olabilir. O API yüzünden de devrede olabilir.
Evet, anakartın kendi yazılımı. Yardımcı araç olarak kullanılıyor ve sürücü olarak yükleniyor.