Çözüldü Temp klasöründeki CPUID dosyası nedir?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Sistem
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 29
  • Görüntüleme Görüntüleme 523
  • Etiketler Etiketler
    temp var
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Sistem

Becerikli
Merhaba ben temp dosyamda silinmeyen bir dosya var CPUID diye diğer adı PUZ158 bu nedir?

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-02-25 115721.webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 104
Çözüm
Uzak bağlantı ile kontrol edildi.

Dosya yolu: C:\Windows\Temp\cpuz158\cpuz158_x64.sys dosyası ASUS servisi tarafından her başlangıçta oluşturuluyor ve kilitleniyor. ASUS servisi bu dosyaya ihtiyaç duyuyor ve silinmesini engelliyor.

Dosya güvenilir. İçinizin rahat olması için antivirüslere de taratıyorum: VirusTotal

Evet, anakartın kendi yazılımı. Yardımcı araç olarak kullanılıyor ve sürücü olarak yükleniyor.
Yeniden başlattım ama yine dosya oluştu.
Anydesk uygulamasını indirip ID bilgisi verir misiniz? "hasanmerkit" kullanıcı adıyla gelecek bağlantıyı kabul edin.
Bu uygulama bilgisayarınızı uzaktan kullanabilmemi sağlayacak. Proccess Explorer ile de kontrol sağlayacağım.

Bir şey soracağım peki bunun ne gibi yardımı olacak?

Sana yardımcı olabilecek bir kişiye fare ve klavyeni uzatacaksın. Ben kullanırken fare veya klavyene dokunursan AnyDesk benim kullanmamı direk engelleyecek. Bu esnada ekranı da izleyebilirsin.

Peki kodu size özeldel atabilir miyim yoksa buraya mı atmam lazım.

Uzak bağlantı ile kontrol edildi.

Dosya yolu: C:\Windows\Temp\cpuz158\cpuz158_x64.sys dosyası ASUS servisi tarafından her başlangıçta oluşturuluyor ve kilitleniyor. ASUS servisi bu dosyaya ihtiyaç duyuyor ve silinmesini engelliyor.

Dosya güvenilir. İçinizin rahat olması için antivirüslere de taratıyorum: VirusTotal

Evet, anakartın kendi yazılımı. Yardımcı araç olarak kullanılıyor ve sürücü olarak yükleniyor.

Çözüm
teşekür ederim yardımız için

Bu yardımız için ne gibi bir borçum oldu sürsinizi bana ayırdığırdınız için tekrardan teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…