Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Uzak bağlantı ile kontrol edildi.
Dosya yolu: C:\Windows\Temp\cpuz158\cpuz158_x64.sys dosyası ASUS servisi tarafından her başlangıçta oluşturuluyor ve kilitleniyor. ASUS servisi bu dosyaya ihtiyaç duyuyor ve silinmesini engelliyor.
Dosya güvenilir. İçinizin rahat olması için antivirüslere de taratıyorum: VirusTotal
Dosya yolu: C:\Windows\Temp\cpuz158\cpuz158_x64.sys dosyası ASUS servisi tarafından her başlangıçta oluşturuluyor ve kilitleniyor. ASUS servisi bu dosyaya ihtiyaç duyuyor ve silinmesini engelliyor.
Dosya güvenilir. İçinizin rahat olması için antivirüslere de taratıyorum: VirusTotal
Evet, anakartın kendi yazılımı. Yardımcı araç olarak kullanılıyor ve sürücü olarak yükleniyor.Yüklü olmasına gerek yok. Onun bir ara yüzü var ve o arayüzünü kullanan başka programlar var bilgisayarınızda. Mesela sistemin, anakartın kendi yazılımı varsa arka planda CPU-Z API'sini kullanıyor olabilir. O API yüzünden de devrede olabilir.
- Makaleler
- 14
Anydesk uygulamasını indirip ID bilgisi verir misiniz? "hasanmerkit" kullanıcı adıyla gelecek bağlantıyı kabul edin.
Bu uygulama bilgisayarınızı uzaktan kullanabilmemi sağlayacak. Proccess Explorer ile de kontrol sağlayacağım.
AnyDesk uygulamasını indirip ID bilgisi verir misiniz? "hasanmerkit" kullanıcı adıyla gelecek bağlantıyı kabul edin.
Bu uygulama bilgisayarınızı uzaktan kullanabilmemi sağlayacak. Proccess Explorer ile de kontrol sağlayacağım.
Bir şey soracağım peki bunun ne gibi yardımı olacak?
- Makaleler
- 14
Sana yardımcı olabilecek bir kişiye fare ve klavyeni uzatacaksın. Ben kullanırken fare veya klavyene dokunursan Anydesk benim kullanmamı direk engelleyecek. Bu esnada ekranı da izleyebilirsin.Bir şey soracağım peki bunun ne gibi yardımı olacak?
Sana yardımcı olabilecek bir kişiye fare ve klavyeni uzatacaksın. Ben kullanırken fare veya klavyene dokunursan AnyDesk benim kullanmamı direk engelleyecek. Bu esnada ekranı da izleyebilirsin.
Peki kodu size özeldel atabilir miyim yoksa buraya mı atmam lazım.
- Makaleler
- 14
Buraya atabilirsiniz. "hasanmerkit" ismi dışında istek gelirse reddedin.Peki kodu size özeldel atabilir miyim yoksa buraya mı atmam lazım.
- Makaleler
- 14
Evet, anakartın kendi yazılımı. Yardımcı araç olarak kullanılıyor ve sürücü olarak yükleniyor.Yüklü olmasına gerek yok. Onun bir ara yüzü var ve o arayüzünü kullanan başka programlar var bilgisayarınızda. Mesela sistemin, anakartın kendi yazılımı varsa arka planda CPU-Z API'sini kullanıyor olabilir. O API yüzünden de devrede olabilir.
teşekür ederim yardımız için
Bu yardımız için ne gibi bir borçum oldu sürsinizi bana ayırdığırdınız için tekrardan teşekkür ederim.
Evet, anakartın kendi yazılımı. Yardımcı araç olarak kullanılıyor ve sürücü olarak yükleniyor.
Bu yardımız için ne gibi bir borçum oldu sürsinizi bana ayırdığırdınız için tekrardan teşekkür ederim.
- Makaleler
- 14
Tamamen gönüllü olarak ilgilendim. Duymamış olayım :/
Tamamen gönüllü olarak ilgilendim. Duymamış olayım :/
Siz olamsanız ben sahaba kadar bununla oğraşır dururdum.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
S Serisi tabletlerin pil performansı S Serisi telefonlara benziyor mu?
- Mr. Soprano