85 gün sonra....
Detaylar
Kim cevapladı?Ara sıra oluyor, 10 TL'ye Aula F75 alan bile var. Temu yapıyor arada sırada bazı çılgınlıklar.Arkadaş nasıl bir indirime denk gelmiş? Ben aynısını yapınca Max 600'e iniyor. 70 TL'ye de klavye bulunmaz. Direkt kapsın.
Anlamadim?
Alabilirsiniz.
Hocam ironi yapıyorum. 77 TL biraz az gibi ya.Ara sıra oluyor, 10 TL'ye Aula F75 alan bile var. Temu yapıyor arada sırada bazı çılgınlıklar.
Anlamadim?
Bu fiyat ne ki isterse 4 ay olsun
Gereksiz ürüne gerek yok, klavye alsın geçsin işte. Son siparişim 6 günde geldi.Ben açıklama eklemek istiyorum. 77 TL klavye + gereksiz ürünler + vergi= 800 TL aşağı olmaz ve gelmesi 2 hafta içinde gelir.
Hiç gelmezse
Ara sıra oluyor, 10 TL'ye Aula F75 alan bile var. Temu yapıyor arada sırada bazı çılgınlıklar.
4 tane ucuza Aula F75 çekince Temu beni kara listeye aldı bence. Bana vermiyor.
Bazen öyle indirimler verebiliyor şans işi. Ben 2 tane sipariş verdikten sonra daha bana böyle kuponlar vermedi. Genellikle yüzde 50 kuponu veriyor.Arkadaş nasıl bir indirime denk gelmiş? Ben aynısını yapınca Max 600'e iniyor. 70 TL'ye de klavye bulunmaz. Direkt kapsın.
emilbreivik
Uzman
Bunun benzerleri burada 1000-1500 civarı falandı yanlış hatırlamıyorsam. Burada nasıl bu kadar uygun anlayamadım. Ben olsam almazdım.