- Makaleler
- 62
Buraya kendi T.C. kimlik numaramı girebilir miyim? 18 yaşından küçüğüm.
Ben de zaten konu başlığına cevap verdim, yoksa gümrükte yaş sınırı yok. Platforma göre yaş sınırı var.Hocam bu platform için. Gümrük için TC belirtmede bir yaş sınırı yok.
Girebilirsiniz. Reşit değilim, Aliexpress'ten verdiğim sipariş gümrükten geçip bana ulaşmıştı. Kendi TCKN'mi girmiştim. Aynı mevzuat, Temu'da da sorun yaşatmaması lazım.
Kaynak2. Kullanıcı Gereksinimleri ve Kayıt
2.1 Hizmetleri kullanmak için bağlayıcı bir sözleşme oluşturmak üzere en az on sekiz (18) yaşında ve yasal yaşta olduğunuzu beyan edersiniz. 18 yaşından küçük çocukların Temu veya Hizmetleri kullanmasına izin verilmez. Çocukların kullanımına yönelik ürünler Temu'da satılabilir. Ancak, bu ürünler yetişkinlere satılmak üzere tasarlanmıştır. Belirli ürünler, yalnızca belirli yaşlardaki kişilere veya "yetişkinlere" yönelik olabilir. Bu tür ürünleri sipariş ederek bu ürünleri görüntüleyecek, kullanacak, edinecek veya alacak yaşta olduğunuzu onaylarsınız. Saldırgan, uygunsuz veya sakıncalı bulabileceğiniz üçüncü taraf içeriklerden sorumlu değiliz.
Herhangi bir sıkıntı çıkar mı? Temu T.C. ve kredi kartı numaralarını sızdırıyor diye duymuştum.
TC konusunundan emin değilim ama ben Temu'dan alırken Temu için ayrı bir sanal kart açıp ona özel limit belirlemiştim. Sen de öyle yapabilirsin.Herhangi bir sıkıntı çıkar mı? Temu T.C. ve kredi kartı numaralarını sızdırıyor diye duymuştum.
Hocam bu platform için. Gümrük için TC belirtmede bir yaş sınırı yok.
Kimlik numaranız herkesin elinde dolaşıyor zaten. Kredi kartı yerine sanal kart girersen sorun olmaz.Herhangi bir sıkıntı çıkar mı? Temu T.C. ve kredi kartı numaralarını sızdırıyor diye duymuştum.