512 GB ve 256 GB modellerini aldım. 512 GB olanın değerleri bana çok saçma geldi sizlerle paylaşmak istedim. Diskin çalıştırılma sayısı 5 fakat 96845795 GB okunan veri 105004744 GB yazılan veri gösteriyor. Görselleri aşağıya ekliyorum.

Dosya Ekleri

• 3.webp
    3.webp
    36,3 KB · Görüntüleme: 132
  • 2.webp
    2.webp
    27,1 KB · Görüntüleme: 115
  • 1.webp
    1.webp
    73,3 KB · Görüntüleme: 131
@ByPassTR, size de MAS0902 kontrolcü gelmiş. Aynı kontrolcü Adata SU630 modelinde de var ve kendisi ''kronik sorunlu SSD'ler'' arasında.

Her satın alana farklı bir donanım geliyor, eline ne geçerse doldurmuş herifler resmen. Ki atılan Flash ID verileri de çok sağlıklı durmuyor. Beş para etmez bir ürün.

CDI'da ''yazılan toplam'' bilgisi de yanlış olsa gerek, o kadar veri yazsan sağ çıkamaz zaten bu SSD.

@ByPassTR, size de MAS0902 kontrolcü gelmiş. Aynı kontrolcü Adata SU630 modelinde de var ve kendisi ''kronik sorunlu SSD'ler'' arasında.

Her satın alana farklı bir donanım geliyor, eline ne geçerse doldurmuş herifler resmen. Ki atılan Flash ID verileri de çok sağlıklı durmuyor. Beş para etmez bir ürün.

CDI'da ''yazılan toplam'' bilgisi de yanlış olsa gerek, o kadar veri yazsan sağ çıkamaz zaten bu SSD.
Cevabınız için teşekkür ederim. 2 adet 512 GB 1 adet 256 GB satın almıştım. Diğer 2 ürünü daha açmadım sizce iade etmelimiyim? Yoksa depolama için kullanılabilir miyim?