Merhaba arkadaşlar, Temu'dan bir fare sipariş ettim ancak farenin sol ön kısmının sarı lekeli ve biraz çizik olduğunu yaklaşık 8 gün sonra yani bugün fark ettim. Çizik olduğunu belirten fotoğraflar çekip iade etmeye başvurursam işe yarar mı? Ne kadar süre de iade yaparlar? Daha önce iade yapan birisi varsa tecrübesini anlatırsa da güzel olur.
Detaylar
Kim cevapladı?Ateş Hekimoğlu
Yetkin
Muhtemelen iade almazlar çünkü nereden bilecekler sizin çizmediğinizi? Ben bu yüzden yurt dışından ürün almıyorum; en ufak sorunda başın büyük derde giriyor.
tear
Üstün
- Makaleler
- 34
Merhaba arkadaşlar, Temu'dan bir fare sipariş ettim ancak farenin sol ön kısmının sarı lekeli ve biraz çizik olduğunu yaklaşık 8 gün sonra yani bugün fark ettim. Çizik olduğunu belirten fotoğraflar çekip iade etmeye başvurursam işe yarar mı? Ne kadar süre de iade yaparlar? Daha önce iade yapan birisi varsa tecrübesini anlatırsa da güzel olur.
Kesinlikle iade yapılıyor, hatta otomatik iade yapılıyor diye biliyorum. Ürün sende kalıyor istersen ve paran çabuk bir şekilde ödeniyor. Canlı destek kısmından iadeyi seç.
Son düzenleyen: Moderatör:
Crestfallen
Uzman
Bu tarz durumlarda kısmi iade sağladıkları oluyor. 8 gün biraz geç ama denemekten zarar gelmez.