Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

ElonXMusk 59

Üstün
Makaleler
1
Yer
Birleşik Krallık ve ABD
Selamlar, bence açılmalı tenis çünkü bir çok milli sporcumuz var bizi gururlandıran. Artık futbol değil tek tenis gibi başarılarımız olan sporu da forumda konuşmalıyız bence.

Artı -10 Eksi
Kendi forumunuzu kurup binlerce Tenis kategoirisi ve konusu açabilirsiniz. :thumbsup:

Teniste ne gibi bir milli başarı var bi' anlatır mısın? Voleybolun bile kategorisi yokken tenis kategorisi niye olsun? Kategoriyi zaten tenisteki başarılara göre açmayacak yönetim. Tenisi kim takip eder ki?

Dışarı çık; dayılar, amcalar hangileri tenis konuşuyor? Kimse Türkiye'de minik kullanıcılar tenis konuşur. Tenis kategorisi açılsa, konu bile zor çıkar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Gerçekten öyle, çok yazık işte ben burada sporları yaymaya çalışıyorum ama nafile.
Dediklerimi yanlış anlama ama dünya senin etrafında dönmüyor. Öneri konusu açılır, alınan beğeniye ve yönetime göre uygulamaya geçirilir. Çoğunluk önemli, senin zevklerin değil.

Dışarı çık; dayılar, amcalar hangileri tenis konuşuyor? Kimse Türkiye'de minik kullanıcılar tenis konuşur. Tenis kategorisi açılsa, konu bile zor çıkar.
Dayıların zaten. Neyse ya.

Dediklerimi yanlış anlama ama dünya senin etrafında dönmüyor. Öneri konusu açılır, alınan beğeniye ve yönetime göre uygulamaya geçirilir. Çoğunluk önemli, senin zevklerin değil.
Anlıyorum, dediğim gibi ülkemiz diğer sporları tanısa çok iyi olurdu.

Anlıyorum, dediğim gibi ülkemiz diğer sporları tanısa çok iyi olurdu.
Teniste şu ana kadar forumda konusu açılacak kadar ne gibi bir milli başarımız oldu bi' anlatır mısın? Kategoriler branşlardaki başarıya göre açılmıyor zaten. Branştaki başarıya göre açılsa voleybolunda kategorisi vardı şu an. Voleybolda bile forumda geçen tenis kelimelerinden daha çok konu açılmıştır.

Teniste şu ana kadar ne gibi bir milli başarımız oldu bi' anlatır mısın?
Zeynep Sönmez kadın dünya sıralamasında 48. oldu.

İpek Şenoğlu 2004 Grand Sam'e katılan ilk kadın Türk.

Marsel İlhan dünya sıralamasında 77. oldu.

A Millî kadın tenis takımı grubu birinci tamamlayıp Macaristan'ı yenerek dünya grubu play-off.

Daha çok vardır, araştır, bulursun zaten. :giggle:

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.