Tensei Shitara Slime Datta Ken izlenir mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ZCPS21
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 40
Makaleler
1
1 ve 2. sezon dahil olmak üzere seriyi izlemiştim, serinin 3. ve 4 sezonu izlemeye değer mi? 3. sezona başlayayım dedim çok fazla diyalog olduğu için bayağı baydı izlemesi.

Son düzenleyen: Moderatör:
3.sezonu atlayıp 4.sezona geçebilirsiniz. Genel anlamda vasat bir seri. Ne iyi ne kötü. Çerezlik izlenebilir.

Arkadaşım bunu izlemem için her gün psikolojik baskı yapıyor bana. Çok seviyor. Güzel gibi sanki ben de bir ara başlamak istiyorum.

3.sezonu atlayıp 4.sezona geçebilirsiniz. Genel anlamda vasat bir seri. Ne iyi ne kötü. Çerezlik izlenebilir.
Hiç bulaşmayayım o zaman, belki başka zamana izlerim.
Arkadaşım bunu izlemem için her gün psikolojik baskı yapıyor bana. Çok seviyor. Güzel gibi sanki ben de bir ara başlamak istiyorum.
Hikaye ve karakterleri değerlendirince çok kaliteli bir seri değil açıkçası, serinin belli başlı yerlerinde heyecan verici sahneler var ama 4 sezonu komple izlemek de absürt kaçıyor.

Çok ilginç. Bahsettiğim arkadaşım çok seviyor bu animeyi. Ki kendisi animeden anlamayan biri de değil.

Çok ilginç. Bahsettiğim arkadaşım çok seviyor bu animeyi. Ki kendisi animeden anlamayan biri de değil.
Olabilir, Japonlar da seviyorlar bu yapımı.
Fantastik yapımları ben de seviyorum ama hoşuma giden serilerin devamı yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…